Paslaugu Kokybe

Moderators: Leonas, steponas

Locked
mask
Naujokas
Naujokas

Post by mask »

Na va, aciu uz toki operatyvuma :) Jau yra > nei 5 GB laisvos vietos, gyventi galima. O dar sakot, kad niekas nesirupina ftp :D
Fire-Strip
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Fire-Strip »

Tai kai pradedam skustis, tai ir patvarko... O teip tai nieks nieka... 8O
Image
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4Al ... omybes.JPG

WTF is that? chia nakti. kas ten tokie keisti shokinejimai? ir apskritai nakti kitokie greichiai turetu buti... :evil:
Fire-Strip
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Fire-Strip »

Va va.. Po paskutinio paraboles aparaturos nusprogimo, nei gretis nakti padideja, nei statistika veikia, nei dar ten kas darosi... 8O
O sokinejimai e-mulyje tai priklauso labai stipriai nuo kitu vartotoju, todel vien argumentai, kad e-mules statistikoje rodomi suoliai - nieko neytikins. Ir ne tai kad neytinks, bet taip ir nera. Aisku, bendrame kontekste gal kazkiek kalta ir parabole, bet vien tik tuom nevertetu argumentuot..
Image
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

Sapro_Sou wrote:Va va.. Po paskutinio paraboles aparaturos nusprogimo, nei gretis nakti padideja, nei statistika veikia, nei dar ten kas darosi... 8O
O sokinejimai e-mulyje tai priklauso labai stipriai nuo kitu vartotoju, todel vien argumentai, kad e-mules statistikoje rodomi suoliai - nieko neytikins. Ir ne tai kad neytinks, bet taip ir nera. Aisku, bendrame kontekste gal kazkiek kalta ir parabole, bet vien tik tuom nevertetu argumentuot..
nea, jei greitis pastoviai kistu ir nesimatytu jokios tendencijos tada taip. bet ten aishkiai matosi kad greitis stabiliai apie 12KB/s ir tada staigiai shokteli gal iki kokiu 24KB/s ir taip pat staigiai nukrinta. tokie svyravimai gali buti TIK del paraboles.

p.s. o diena buna stabiliai ~12KB/s be jokiu shokinejimu (dazhniausiai :lol: )
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

kiek pastebejau kazkas tvarkoma parabolej...
1) statistika niekam neveikia
2) tie kas pasirinke yra planus, kur greitis kinta (diena/nakti) ijungti greiciai kurie yra mazesni, vadinasi rezimas kuris keicia greicius taip pat neveikia
3) as visai neseniai pasikeiciau plana (is I2 i I5) kelios dienos kaip jis dar nera aktyvus, beje uzsisakiau ir isorini ip adresa, kol kas jo taip pat nematau :)

gal vyksta kokios nors rekonstrukcijos ar dar kas... nes visiem cia taip... kas del greicio suoliu... man visai neseniai dienos metu buvo gana keistas suolis, is 128 kb/s soktelejo iki 1024 kb/s ir taip uzsilaike gal 20-30 min :)
Fire-Strip
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Fire-Strip »

Man chia buvo (uzvakar berods) per e-mule gazas ~ 40 KB/s... Net mano ineto planas tiek teoriskai nepaima... Ale buvo.. Ir gal kokias 15 min. buvo... Taip pradejo viena filma greit pust, kad nespejau gaudyt megu... :lol: Bet dabar vel tas pats... ~7KB/s max...
Image
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

turiu screena pasidares kai ta diena eina ~280kB/s xexe :wink: ...
nu ishvada tik viena, shventes :lol:
statistika nzn, veikia turbut, nuliukus rodo, bet shiaip nieko ir nesiunchiau, bijau, visgi teorishkai nuo sausio 1 pas mane i7, bet kolkas niekas nepasikeite :roll: ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
mask
Naujokas
Naujokas

Post by mask »

aha, statistika tai gerai, o man dzin, as matau nuliukus uz 1, 2 diena, uz 3 irgi kol kas nuliai. Kadangi tos dienos praejo, tai reiskia ten ir turi likti nuliai. kas buvo tas buvo ir tikiuosi kaip nors magiskai skaiciai ten neatsiras :)

Na del tu greiciu e-mulej pritariu saprui, kad nuo parabole manau cia mazai kas priklauso, labai daznai buna, kad siuncia vos vos, o kartais eina kaip turi buti. Priklauso nuo to ka siunti ir kiek saltiniu ir kokiu greiciu jie atiduoda. O jei dar koks Kad atsijungia tai tada nesistebek, kad tokias kreives matai.
eXFeaR
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by eXFeaR »

Tai vis delto ne man 1nam statistika 0.00 rodo jau 5ta diena :mrgreen: :mrgreen:
Taip kad tikiuosi skaiciu neatsiras stebuklingai :twisted: :twisted:
Aciu "Parabolei" uz naujametine dovana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bonzy
Narys
Narys

Post by bonzy »

nu pas mane irgi 0, kadangi pas mane i-4, tai liuks(aisq iki tol kol magiskai atsiras ne nuliai) 8) 8) 8)
eXFeaR
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by eXFeaR »

bonzy, pas mane irgi I4 planas, tai pasidariau statistikos fotkes :twisted:
Jei atsius saskaita su dideliais skaiciais as jiems nemokesiu :twisted: Turesiu irodymu :twisted: :twisted: :twisted:
bonzy
Narys
Narys

Post by bonzy »

:mrgreen: :mrgreen:
reik ir man taip
geras budas :twisted:
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

cia savsiem be zodziu. jusu zinutes skaito tik abonentai, jokie sefai nekreipia demesio, jei norit sulaukti demesio, einate i paraboles bustine ir draskote akis, kol sutavrko kiekviena diena !!!! Jei reik ir i nosi duokit sekretoriai, cia tuo atveju jei zer*va bus ir atsikalbines.
kaspariux
Narys
Narys

Post by kaspariux »

Kim, cia tuo atveju jei zer*va bus ir atsikalbines.
tu cia gerai reiks eit pabandyt :mrgreen: :mrgreen:
muzons klioksi :P
Locked