Paslaugu Kokybe
pas mane tai diena svyruoja nuo 30 ( ) iki 200 kartais 300 rytais siuncia apie 1000 o viena diena pirma valanda dienos siunte ant 3000 net nustebau bet paskui vel tas pats dabar kai rasau sita zinute tai yra 23:18 o siuncia ant 150
P.S. 2 silai
P.S.S Tai va galvokit paraboleicia ka toliau daryt nes taip negalima gyvent
P.S. 2 silai
P.S.S Tai va galvokit paraboleicia ka toliau daryt nes taip negalima gyvent
muzons klioksi
Kim, jei atidziau perskaitytum itanium prierasa pajaustum ironijos gaideleKim wrote:Itanium nevalgyk sia savaite gerai ir negerk nieko !!!! Kita menesi pavalgysi ir atsigersi. Cia tas pats kai pasakei su iternetu kad laukt kitu metu, juk zmogus isivede neta kad dabar jam butu, nesivedi interneto zinodamas kad tik po metu jis bus. Vediesi siai minutei.
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
pas visus taip, po tu didzhiuju luzhiu paraboleje... beje kelias dienas priesh vakar buvo tik 64kbps vietoj 128kbps ant i1 diena ... Tvarko kiek zhinau jie ten, bet dabar dar shventes ant nosies tai uzhtrux, aishku chia nepasiteisinimas, bet taip jau paraboleje viskas sukasi ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
"incoming kataloge yra 0.07 GB laisvos vietos" 2005-01-02 14:48
Nori zmogus imesti viena kita filma ar serija, bet negali Movies direktorijoje yra filmu kurie imesti po du kartus, gal kas nors gali juos istrinti?
O del greiciu tai kur bus nakti geras greitis kai visi sako jog bando siusti butent nakti.
Siaip ar taip 10 Mb/s ar 100Mb/s ta optika, duokint man bent 1Mb/s ir jau busiu laimingas
Nori zmogus imesti viena kita filma ar serija, bet negali Movies direktorijoje yra filmu kurie imesti po du kartus, gal kas nors gali juos istrinti?
O del greiciu tai kur bus nakti geras greitis kai visi sako jog bando siusti butent nakti.
Siaip ar taip 10 Mb/s ar 100Mb/s ta optika, duokint man bent 1Mb/s ir jau busiu laimingas
narkata wrote:mask, pasiskaitik visur apie ta optika ir neverk cianais
Na,tiesa sakant,manes ta optika visai nedomina,nes jos pas mane niekada ir nebus, as tik sakau, kad nereikia man tokiu greiciu. Uztektu kad duotu tai kas sutartyje parasyta ir dar ftp sutvarkytu
Kai reikia as sugebu ir prikelti i ta ftp su 100 uploadu ir parsisiusti su 100 (jei pasiseka) downloadu. Nors ir uzknisa, bet... ka darysi kai kito tiekejo nera.
- Fire-Strip
- Aktyvus narys