Aciu uz kaledine "Dovanele"
Geriausia tai nekelti cia problemos. Laikas viska issprendzia silpni arba mirsta arba sustipreja, stiprus visa laika nusilpsta.
Man idomu kiek zmoniu yra tikrai nepatenkintu paslaugu kokybe. Visa laika matau kelis tuos pacius veikejus, kurie ir kelia bangas. Butu gerai kokia nors apklausa padaryti bet ne forume. Tada pamatytume kokia padetis is tiesu yra. Ar cia labai jau prastas paslaugas teikia ar tik keli individai viskuo nepatenkinti ir jiems visko maza
Man idomu kiek zmoniu yra tikrai nepatenkintu paslaugu kokybe. Visa laika matau kelis tuos pacius veikejus, kurie ir kelia bangas. Butu gerai kokia nors apklausa padaryti bet ne forume. Tada pamatytume kokia padetis is tiesu yra. Ar cia labai jau prastas paslaugas teikia ar tik keli individai viskuo nepatenkinti ir jiems visko maza
- Neziniukas
- Aktyvus narys
- Neziniukas
- Aktyvus narys
once, rasei
Apsilazalinai, tai geriau patylek ir ateityje atsargiau rinkis issireiskimus
, dar kitu panasiu zinuciu necituosiu del vietos stokos, kai pats apsikai visa foruma, tai ir sulaukei atitinkamos reakcijos, todel nevaizduok cia nekalto avinelioitanium uzsipisk stacias
Apsilazalinai, tai geriau patylek ir ateityje atsargiau rinkis issireiskimus
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
once niekada nebus kaltas, jis gi zhino tai ka mes nezhinom ...
aj geriausiai i tokius ishsishokimus atrashyt viena kart ir pamirsht, vadovaukites mano parashu ...
aj geriausiai i tokius ishsishokimus atrashyt viena kart ir pamirsht, vadovaukites mano parashu ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Na as per duag nesiskundziu I-4 planu ir nezinau ar kas pasiulytu geriau uz tuos litus, na jei kas zinot pigesne alternatyva sakykit. (A vienintele beda siuo metu ftp kasko stabdo, sukas kaip pries 4metus 50-80kbps, bet tikiuosi pasitaisys).
Vieninteli ka galiu pastebeti lyginant su kitais ISP. Darbe turim MV tai va internetas kaip internetas, bet va servisas tai super [nezinau gal del to kad firma] jei neto ner paskambini pirma prachekina vietoi modema perkrauna (kaip iprasta), bet jei neissprendzia tai 30min-1h begije buna jau atvaziave i vieta ir ieshko gedimo. Vienu zodziu rupinasi (na bent jau rodo kad rupinasi) klientu. Ne taip kaip Parabole paskambini uzregistravo gedima ir lauk shvenchiu kada ir kas ka patvarkys,(senai man teko skambinit, gal dabar kitaip).
Vieninteli ka galiu pastebeti lyginant su kitais ISP. Darbe turim MV tai va internetas kaip internetas, bet va servisas tai super [nezinau gal del to kad firma] jei neto ner paskambini pirma prachekina vietoi modema perkrauna (kaip iprasta), bet jei neissprendzia tai 30min-1h begije buna jau atvaziave i vieta ir ieshko gedimo. Vienu zodziu rupinasi (na bent jau rodo kad rupinasi) klientu. Ne taip kaip Parabole paskambini uzregistravo gedima ir lauk shvenchiu kada ir kas ka patvarkys,(senai man teko skambinit, gal dabar kitaip).
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
- Fire-Strip
- Aktyvus narys