sssmile wrote:hmz.... man rodo
JŪSŲ TESTO REZULTATAI - 242.5 Mbps
gali but taip?
kazkokia nesamone, dariau ta testa tris kartus is eiles, ir gana skirtingi rezultatai: pirmasis 245.5Mbps, kitas 189 Mbps, o treciasis 512 Mbps :V kaip cia taip?
ten gi totalias pievas rodo, ish hardo i harda ant 100Mbps max irashineja...
nu is paraboles tai jokio skirtumo ar tu nakty ar tu diena siusi vistiek daugiau 100Kb/s nebuna tik kartais 1MB/s buna. o ten kur as parodziau tai tuos greicius tai padalink is 8 ir turesi kb greiti
Mb/s o ne MB/s man atrodo, kad tai yra skirtumas kaip jus manot?
ir pamoina
P.S. juk kai nebuvo optikos, UTP kabeliais 100 mbps ejo...
P.P.S. geriausia kai paklausia kokio nors paraboles darbuotojo, ar nori optikos..? atsakymas kategoriskas pareina - NE
Man tai pvz is Paraboles ftp ziauriai greitai siuncia pvz is ryto buna apie 2450 kb per sekunde diena minimum 1500
Bet del naujoviu tai parabole tikrai atsilikus.
Beje noriu kai ka parasyt turiu 2 klasiokus jie turi meganet kai jus sakot ten puikus greiciai uz 40lt ot ir ne klasiokas HL 2 toky pat kaip musu ftp esanty siuntes visa diena ir tik vakare baige siustis nes pas juos FTP ziauriai mazas greitis bent as pas jy taip maciau ir galiu pasakyt kad del greicio tai ten jokiu geru dalyku nera
Beje jei kam ydomu as gyvenu apie 200 m nuo paraboles bustines pirmuose siluos tai nzn gal del to man taip greit siuncia NZN ar nebereikalo sita dalyka parasiau bet tikiuos kad ne
nu as ir nesuprantu... ir man niekas neatsako... monce nesigilina, jam ** ant tos paraboles o shiaip manau kad $ taupo ir sudina iranga perka... juk cia optika... kokios kalbos gali ejti apie 10 mbps??? 1 gbps minimum.... nznau ka jie galvoja.........
Jeigu isvis paraboles ydes ka naujo mane net juokas paima kai isijungiu www.parabole.lt jau pagrindineme puslapy naujienos kokios kad net zvengas ima 4menesiu senumo kazin ar iki naujauju metu bent kokios naujienos is paraboles bus tai vot