na ka gi ... ash internetu nauduojuos nuo 2000.08.03 ... tai yra kad jau virsh 3 metu, todel man priklauso kaip ir kabelines TV nuolaida ... kadangi pas mane bazinis paketas tai vietoj 24 LT turetu but 18 berods... moku uzh ejnama menesi visuomet ... ir atejna man moket uzh vasari ... ir ka jus manot ... o gi ne 18 LT parashyta o 24 kaip visuomet ...
TAI KUR MANO NUOLAIDA?
ZIZELIS klausimas STEPONUI!
Sąskaitas galima perskaičiuoti tik už einamą mėn. Skolų perskaičiuoti jau negalima, nes einamo mėnesio gale skolos yra įtraukiamos į gautinas pajamas ir nuo jų yra sumokamas PVM. Pataisius skolą keičiasi ir mėnesio pajamos - reikia taisyti ir PVM deklaraciją mokesčių inspekcijai Užsiveda ilga karuselė ...
Taigi paskubėkite Pasiimkite nuolaidas ir už šį mėn. mokėti reikės mažiau Galėsite išgerti už mūsų sėkmę lišną alaus bokalą , o gerbiamas Trugdis net du
Predator
Negi neskaitėte (ar negavote) pranešimo ir spalvoto lankstinuko
Data (2003-02-01) nuo kada įsigalioja nuolaidos buvo nurodyta mokėjimo pranešime
Taigi paskubėkite Pasiimkite nuolaidas ir už šį mėn. mokėti reikės mažiau Galėsite išgerti už mūsų sėkmę lišną alaus bokalą , o gerbiamas Trugdis net du
Predator
Negi neskaitėte (ar negavote) pranešimo ir spalvoto lankstinuko
Data (2003-02-01) nuo kada įsigalioja nuolaidos buvo nurodyta mokėjimo pranešime
UAB "Parabolė" direktorius