narkata, ghehehe.... tai gal lanistai tavo visi siurbe ? nu nezinau kaip pas jus tokios problemos buna ? as galvojau jau pas mane ce blogai norejau skustis kad siunce tik 500kb/sec (nu daba jau daugeu viskas susitvarke), o uploadas 120kb/sec nu krc...
Ash irgi su niekuo nesidalinu, bet pas mane irgi greitis ish FTP - nuo 10KB/s iki 70KB/s kazkodel.. O pas draugeli siunchia apie 800KB/s.. Nesuprantu ash chia kazko..
Sapro_Sou, pas mane daba siom dienom eina virs 1mg/sec aisq buna nukrenta iki 700-800kib/sec seip viskas ciki tik uploadas biski lewas 150kb/sec palyginus su siuntimu
Kad kazin ar chia nuo optikos priklauso... Ba draugeis tam paciam name gyvena o greiciai skiriasi 3-5 kartus.. Kazkaip keistai chia.. Gal chia dar ir nuo plano priklauso...
Sapro_Sou, pas mane draugelis kitam name givena jo planas I-4
pvz.: 700mb parsisiuncia per 30min. o as 700mb per 1-valanda skirtumas yra .
ir isai nesidalina inetu
O man 700MB tai siuncia apie 6 val... Ba buna ryte palieki ir tik po pietu jau buna atsiunte... Krc... Gal pas mane chia kompas stabdo? Reix ziuret ka chia daryt...
Sapro_Sou, pas ka cia teip greitai? pas vysva?:) pas mane irgi stabdo, nors visi vienam name gyvena... nors saprai, mes abu ant vieno switcho pajungti, o vysva visai ant kito...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
M-fucker, o tai kodel vysvos laiptinej apie 1MB/s eina, o musu - 100KB/s ??? Skirtingos dezutes, tai skirtingos, bet vistiek turi but vienodai.. Reix eit aiskintis