Paslaugu Kokybe
Na Manx pamastom logiskai, kiek as zinau ftp servai ir ziadimu servai ant medziu neauga, juos reikia priziureti ir tvarkyti. Taigi negi uab parabole tai darys is geros valios ? nagi nebukim naivus cia ne labdaros organizacija. Paslauga traktuojama kaip nemokama nors mokestis uz ja itrauktas i abonimentiny mokesty, tu nori to ar ne tu uz ja moki. Jeigu tai visiskai nemokama pasalauga tai ateik i Paraboles ofisa ir sakyk man nereikia interneto man tik nemokamas vietioni tinklo paslaugas pajunkit, paziureciau koki idiotiska zvilgsni gautumei, nuo asmens kurio prasytumei.
Razman -> nežinau ar tu supranti, kad sakant, kad tai yra tiesiog papildoma į kainą neieinanti paslauga, nereikia jos atsakingai tvarkyti ir prižiūrėti.
Otai skambintu ir sakytų: - Aš moku už interneta o pas mane ant CS lagas pakilo virš 100. Nešk čia mesas ir žiūrėk, kas yra, nes aš einu į parabolę rašyti skundą.
Na o dabartiniu atveju mes esame dekingi, kad yra bent kažkas ir kažkaip veikia
Va toki popiergaliai
Otai skambintu ir sakytų: - Aš moku už interneta o pas mane ant CS lagas pakilo virš 100. Nešk čia mesas ir žiūrėk, kas yra, nes aš einu į parabolę rašyti skundą.
Na o dabartiniu atveju mes esame dekingi, kad yra bent kažkas ir kažkaip veikia
Va toki popiergaliai
Manx man atrodo esi isuikes vaikis ir galva nesinaudoji:
1) Paraboles "vietinis" tinklas tai nera papildoma paslauga kuria reiktu uzsisakyti. Uzisakai interneta ir gauni vietinio tinklo paslaugas, tu to nori ar nenori.
2) Jeigu vietinis paraboles tinkas su FTP Zaidimu servais ir kitais navarotais yra neatskiriamas nuo interneto. Taigi tu to nori ar nenori tu uz ja moki. Kitaip sakant i tai ziureti reiketu kaip i X in ONE paketa: tai butu Zaidimus servai + Internetas+Ftp+dar velnias zino kas, uzsisakei parabolej neta ir gavai stai gavai visa paketa.
3) Jeigu dar tau nedaejo tai nemaza dalis paraboles planu ypac limituotu MB, yra paremti ant vietinio tinklo, taigi sakyti kad tai yra nemokama pasaluga yra kvaila.
1) Paraboles "vietinis" tinklas tai nera papildoma paslauga kuria reiktu uzsisakyti. Uzisakai interneta ir gauni vietinio tinklo paslaugas, tu to nori ar nenori.
2) Jeigu vietinis paraboles tinkas su FTP Zaidimu servais ir kitais navarotais yra neatskiriamas nuo interneto. Taigi tu to nori ar nenori tu uz ja moki. Kitaip sakant i tai ziureti reiketu kaip i X in ONE paketa: tai butu Zaidimus servai + Internetas+Ftp+dar velnias zino kas, uzsisakei parabolej neta ir gavai stai gavai visa paketa.
3) Jeigu dar tau nedaejo tai nemaza dalis paraboles planu ypac limituotu MB, yra paremti ant vietinio tinklo, taigi sakyti kad tai yra nemokama pasaluga yra kvaila.
Jei norėjai pasakyti išpuikęs tai visai toks neesu. O galva visgi naudojuosi.Razman wrote:Manx man atrodo esi isuikes vaikis ir galva nesinaudoji
Parabolės atstovų žodžiais tariant " Jūs užsisakote internetą ir gaunate papildomas paslaugas"Razman wrote:Paraboles "vietinis" tinklas tai nera papildoma paslauga kuria reiktu uzsisakyti. Uzisakai interneta ir gauni vietinio tinklo paslaugas, tu to nori ar nenori.
Del " tu nori ar nenori" tai manau problemu daug nekiltu jei paprašytum, kad tave išbanintų nuo šių paslaugų.
Juolab, kad patys adminai dažnai siunčia įvairius asmenis atostogų. Tai dar vienas pliusas parabolei. Tad jei tave išbanino ir tu negali naudotis ta paslauga tai (taip išeina), kad už tai vistiek nemoki.
Tai visdėlto tai yra atskiriamas. (nebent išskyrus padidtinta greiti su parabolės vartotojais)Razman wrote:Jeigu vietinis paraboles tinkas su FTP Zaidimu servais ir kitais navarotais yra neatskiriamas nuo interneto. Taigi tu to nori ar nenori tu uz ja moki. Kitaip sakant i tai ziureti reiketu kaip i X in ONE paketa: tai butu Zaidimus servai + Internetas+Ftp+dar velnias zino kas, uzsisakei parabolej neta ir gavai stai gavai visa paketa.
Na taip realiai tai šie planai sudaryti naudotis vietiniu tinklu. Ko pasekoje prisivo tokiu abonentu, padidejo lagai, sumazedo greiciai ir t.t.Razman wrote: Jeigu dar tau nedaejo tai nemaza dalis paraboles planu ypac limituotu MB, yra paremti ant vietinio tinklo, taigi sakyti kad tai yra nemokama pasaluga yra kvaila.
Dėl šito klausimo su tavim sutinku, julab, kad tai ir yra esmė
P.s. Savo tekstais jokiu būdu neužtariu parabolės, tiesiog sakau kaip manau viskas yra ir kokia nauda iš to parabolei.