Paslaugu Kokybe
Faktas kaip blynas - išgirta FTP paslauga niekam tikus. Reikia žiūrėt iš ekonominės pusės - pažadėtos paslaugos teikiamos su trūkumais ir tegul parabolėj savo klientais susirūpina. Biški toks dzinbudizmas verslo firmoj keistas. Man aišku viena - tai, už ką moku pinigus, aš negaunu. Džiaukitės, kad rimtai teiraujamies, o ne pasiunčiam kuo toliau ir jungiamės prie kito interneto tiekėjo ar iš viso sutaupom pinigų ir verčiamės be tokių apgailėtinų paslaugų!
va jej kox cia vajus nedekit jus tu failu jei jums gailad kad kiti siunciasi... kam jus juos dedat tada? Del to kad guletu ten del vaizdo ir niekas nesisiutu? Spangstat biski... Darykit tuos limitus ar dar kazka, bet kad atkirs bent pora abonentu del to tai cia faktas... Jei mane uzknis, nors jau dabar uzknisa tokie kosminiai greiciau, tai tikrai nesiruosiu cia but... Vienintelis dalykas del ko cia dar esu tai ftp ir laukimas optikos...
hehe, laukit "pasualio pabaigos" kai jo ishvis nebelix, ka tada darysit...
vienas ish dydzhiausiu interneto tiekeju lietuvoj jau visus ftp uzhdare, del autoriniu teisiu, o ka tokia mazhyte parabole gali... priesh istatyma nepashokinesi ...
vienas ish dydzhiausiu interneto tiekeju lietuvoj jau visus ftp uzhdare, del autoriniu teisiu, o ka tokia mazhyte parabole gali... priesh istatyma nepashokinesi ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
hehe, ishvadas galima labai greitai padaryti, didzhiausias skirtumas tarp meganet lan ir paraboles lan yra tas kad meganete tarp tam tikro kiekio vartotoju(rajono, ~50useriu) galimas sharingas, parabolej tai yra tik tarp namo, kas praktishkai lygu niekam. Todel ir visi naudojas ftp parabolej dokedoj jei dingo ftp tai yra lanas su 50+ kompu + nebukit naivus ir negalvokit kad tie ftp serveriai yra panaikintisteponas wrote:Prieš keldami bangas darykit išvadasnews.omnitel.internet wrote: FTP serveriai del autoriniu teisiu naikinami.
Naudokites http://ieskok.meganet.lt registruokite savus
FTP serverius ir informacijos bus pakankamai.
-----------
UAB "Meganet" , http://www.meganet.lt
Savanoriu pr. 287 , Kaunas
tel. 310291, 310703
del greichio is ftp dabar, jokie chia limitai ar ratio nepades nes vidury nakties kai nebuna daug useriu greitis nepadideja taip kaip noretusi. Chia laidus reik taisyt, o ne ftp.
Na gerai isversiu tiem kas nesuprato.steponas wrote:Prieš keldami bangas darykit išvadasnews.omnitel.internet wrote: FTP serveriai del autoriniu teisiu naikinami.
Naudokites http://ieskok.meganet.lt registruokite savus
FTP serverius ir informacijos bus pakankamai.
-----------
UAB "Meganet" , http://www.meganet.lt
Savanoriu pr. 287 , Kaunas
tel. 310291, 310703
Reali situacija nera tokia jau gera kaip mum atrodo, pvz anksciau visos islaidos del ftp prieziuriuros atnaujinimo ir tt jo per paraboles saskaitas, sefas tik pasirasyti turejo. O dabar ateis kokie bambuka ir patikrinis aha cia n litu ftp isleido cia irgi n litu aha rodykit serva, o ziurekti kiek cia "legalios" info mhm tai va dar n litu bauda apsimokat ir konfiskuojam ta serva. sefas manau turi omeny palaukit sustatom dabar optika o tada ziuresim kas prie ko ir uz ka...
Na dabar kaip desiu tai nepagailesiu: Nu negana to kad ftp greicia stebuklingi, bet cia dar kenteti galima, uzstatei n failu ir isejai alaus gerti vistiek kada nors atsius, bet kaip prasidejo cs serve lagai po 100 ir nemaziau tai jau.... Nesikeikiu bet pasakysiu, Nu kekšė ** **** ta Parabole, jau uzkniso juodai. Kaip cia sake paaikina man lai protingi dedes kodel lagai tokie dideli, ir ne tik vietiniam bet ir lietuvos servuose. Cia tik nepradekti man lelkinti kad ale ne optika del to cia taip, tai iseina jei ne optika tai ka as turiu sudneta tureti ? Uz ka as moku kas menesy?
Ir taip gyvena cia kaip dievo ausy kad per mensy du tris kartus pasinaudoju internetu ar ftp, neskaitant kad tevas dar pasinaudoja koki puslapy kita atsiversti ar pasta paskaityti, tai dar jie man suda pila. Nu ne sefe kuo toliau tuo labiau parabole mano akyse krenta. Ir tiktai nerekomenduociau ir nerekomenduosiu niekam naudotis UAB Parabole paslaugomis.
Ir taip gyvena cia kaip dievo ausy kad per mensy du tris kartus pasinaudoju internetu ar ftp, neskaitant kad tevas dar pasinaudoja koki puslapy kita atsiversti ar pasta paskaityti, tai dar jie man suda pila. Nu ne sefe kuo toliau tuo labiau parabole mano akyse krenta. Ir tiktai nerekomenduociau ir nerekomenduosiu niekam naudotis UAB Parabole paslaugomis.
Sako sutarty, kad papildomos paslaugos neįeina į kainą, todėl moki tik už internetą.
1) "Uz ka as moku kas menesy?" - už internetą
2) "Ir tiktai nerekomenduociau ir nerekomenduosiu niekam naudotis UAB Parabole paslaugomis." - nesakau, kad parabolės internetas super, bet tai geriausias variantas šiluose
3) "IDIOTO GALVA TU" - Labai gražu iš tavo pusės.
P.s. Siurbliai jus sekmadieny 12val ish ftp nepakyla virsh 100KBps. Eikit megot tokiu metu. dokit man geima parsipusti
1) "Uz ka as moku kas menesy?" - už internetą
2) "Ir tiktai nerekomenduociau ir nerekomenduosiu niekam naudotis UAB Parabole paslaugomis." - nesakau, kad parabolės internetas super, bet tai geriausias variantas šiluose
3) "IDIOTO GALVA TU" - Labai gražu iš tavo pusės.
P.s. Siurbliai jus sekmadieny 12val ish ftp nepakyla virsh 100KBps. Eikit megot tokiu metu. dokit man geima parsipusti