Jonas13 kai busi Jonas20 tada gal ir rimtai pasnekesim, esme matau ta kad ne pas mane viena tokia padetis. Parabole gryzta i antikos laikus kai ftp dar buvo mazas ir visi daug maz gaudvo is ftp po 35kb ir filma siusdavo 3 valandas na dabar 2 su puse. Tikimes padetis iki kaledu pageres
Manx dar bandau suprasti bet niekaip nesigauna ka turi bendro CSS ir Paraboles FTP... man kaip sesiu metu vaikai paaiskinki.
Beje Manx negalvok kad as cia skundziuosi neva oi oi ka man daryti, tiesiog atkreipiu demesy i tai kad yra problema ir ja reiketu spresti, ar bent jau mumis nuramitnti kokiais nors pazadais
Sprendimas gana paprastas, padaryti maximalu useriu skaiciu ne 100 o 25 ir tada be problemu bus galima siustis, tik laukt reiktu ilgiau nei dabar kol pasijungsi
Sprendimas gana paprastas, padaryti maximalu useriu skaiciu ne 100 o 25 ir tada be problemu bus galima siustis, tik laukt reiktu ilgiau nei dabar kol pasijungsi
downlaod:upload limitas butu efektyviau sakykim, kaip limitas iki 10 prisijungimu
nu ka ir ash pasisakysiu uz limita, ftp labai retai naudoju, tai prie limitintoju prisidesiu... siaip man atrodo geresne ishejtis butu padaryt pvz 50 limita ir tik po viena sesije kiekvienam vartotojui...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...