Paslaugu Kokybe

Moderators: Leonas, steponas

Locked
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Paslaugu Kokybe

Post by Razman »

Taigi sveiki, Parabolieciai
Taigi pradekime nauja diskusija apie svarbiausia paraboles "Koziri" FTP.
Pradekime viska nuo siuos nuoruodos ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... reitis.JPG
ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... eitis2.JPG
Atkreipkite demesi i raudonai apibreztus laukelius.
Nezinau kas cia kaltas bet sios paslaugos kokybe yra tokia prasta kad net siaubas ima, net blogiausiai paraboles laikais tokiu siaubingu greiciu is ftp nebuvo.
Nors dabar vyskta Optikos diegimas, bet nemanau kad 100 % darbo reikia paskirti optikai, nes mano nuomuone tai greitai nebus kam tos optikos diegti nes visi klientai jau bus pabege.

:D Na ka einu toliau stebeti turbo greiciu ftp
Last edited by Razman on Tue Oct 19, 2004 6:21 pm, edited 2 times in total.
edzhy
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by edzhy »

man jau ~3men., o gal ir daugiau, ish ftp siunchia daugiausiai 100kb/s :? dabar 12kb/s :D

p.s. II shilai
Justas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Justas »

Cia priklauso nuo atstumo :), kuo toliau paraboles bustines tuo leciau siuncia. As tai labai toli esu :wink:
Nerealiai
Valde Greitai
Narys
Narys

Post by Valde Greitai »

pas mane ir diaugiau 150kb/s nepakyla ir taip retai tiek tebuna :?

p.s. p.s. irgi II shilai
Respect...
hypn0tic
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by hypn0tic »

nu pas mane vien uploadas i ftp buna 150kb/sec o siuntimas tai normalus :) 800kb/sec turbut todel kad as tik uz 300m nuo paraboles bustines ;)
©©©®™ Su Lenino Veliava, Stalino Vadovaujami Pirmyn i Komunizmo Pergale
:angry: :!: #dolerine :!:
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

Na del atsumo tai tikrai nesvaikit :) Matau as kitapus kalno ta parabole ne taip jau ir toli man, bet greitis vistiek toks lame toks lame kad zodziu nera lietuviu kalboje ji apibudinti :D
Fire-Strip
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Fire-Strip »

Joa.. Jau pradeda nervinti tas greitis... :evil:
Image
Neziniukas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Neziniukas »

Na pas mane tai greitis buna tarp 300-1000, siuo momentu apie 300. Aisku as gyvenu apie 200 metru nuo Paraboles... :)
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
rmask
VIP
VIP

Post by rmask »

Na pas mane tai greitis buna tarp 300-1000, siuo momentu apie 300. Aisku as gyvenu apie 200 metru nuo Paraboles...
pas mane panasiai, tik metru daugiau :)
uploadas sux max 100K, del ko daznai neuploadinu, nes knisa raruot 15mb failiukais :), o siunciant dideli daznais sminga ir tenka per nauja zulint...
aMariux
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by aMariux »

seniau verke pirmi silai, kad juos skriaudzia, o visi kiti patenkinti buvo, nes gerus greicius turejo. Dabar - kiti verkia, o pirmi silai dziaugias. Pazdc, psrisuko vieniem kraniuka, atsuko kitiem :evil: Faktiskai nebera prasmes eiti parabole, nes daug kas ejo del ftp, nes kiti provider'iai duoda downloada is ftp toki pati kaip ir net'a. Pas parabole dabar netgi prasciau gaunas 8O Kur matyta, kad greitis butu 3.6 KB/s??? Krc...........
Manx

Post by Manx »

ka jus cia kliedit. vidurkis jo buvo 60KB/ps plius visi sugryze ish shuliu 16:00 uzlipa ant CSS :x ir ka nors dar siucnia ish paraboles. va tau ish shmikis :)
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

Na ka papildziau visa reikala dar vienu screenshotu :) Vidutinis greitis 54 kb/s Kur tai matyta ?
Tiesiog busiu sotus viltimi kad galbut kada nors 20xx - aisiais metais greitis vidutinis bus bent jau 200-300 :mrgreen:
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

Manx zinai tiesa pasakius man nusispjauti, kad kazkas is kazkur gryzta jeigu ryte buna vidutinis apie 150 o diena 50. As noreciau gauti uz tai ka moku. Pvz estijoje uz ta pacia kaina gaunu 100Kb/s interneto greity ir taip pat ftp kur dien vidutinis greitis =100 naky iki 1mb.
Lietuvoje tokio greicio internetas kainuoja 1300 Lt :) taip kad... tiek nukrypimo i saly.
Jonas13
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Location: Kaskokia galaktika/ Saules sitema/ Zeme/ Europa/ Lietuva/ Kaunas/ Silainiai/ Kompas namuose :)

Post by Jonas13 »

Tai vaziuok i estija : :wink:
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

diena svyruoja 20-100kb/sec buna nukrenta iki 3-4kb/sec bet labai trumpai, kokia sekunde.Nakti eina kokia 150kb/sec. O rytais ~1000kb/sec.
Treti silai, o iki paraboles einu kokias 5min nuo namu :lol: :lol:
Locked