sssmile, tai gal eik pati patempiot laidu... cia man atrodo del tos optikos stradalina tie, kurie tyngi is interneto siustis, ir nori kuo griaiciau is FTP ir kitu paraboles vartotoju parsipumpuot...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
vyka tu vyka.. :DD as pats kiek tampiau savo lane laidus po shulinius ir panashiai...patikek zinau daugiau nei reik o su optika reikia ypac didelio atsargumo...nes esme sukasi ne apie vari, o apie plastika ar net stikla..vat
beto m-fukeri ish ineto siustis yra neekonomiska nes kartais ta ka nori acisiusti gal jau turi kas nors ish paraboles zmoniu..tauposi trafikas, tam ir yra tinklas, kad taupyt ineta..kuris lietuvoj belekaip brangus
Nieko ten baisaus su ta optika nera. Svarbu staciu kampu neprilankstyt tiesiant ir viskas. Viduj ten plastikas su apsauginiais sluoksniais - gana stabilus ir patvarus - luzimui turbut net uz paprasta laida atsparesnis
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
Ech jum malat jus cia vien optineio kabelio pratempimu viskas nesibaigia, yra kruva dar kitokiu darbu kol abonentas galoi pradeti naudotis, o pagal jumis pratempei kabeli ir naudojies.
man atrodo pamirskit jus ta optini tinkla, cia interneto nesureguliuoja, norit kad dar optika veiktu, gal jus dar miegat? as tai jau prabundu po truputi