I'm joining the club too. Kazkoks siaubas tas internetas, nieko daryt neimanoma. Pas mane tai daugiau nei puse vasaros nesamones daros. Tegul sefas eina ir daro tvarka pagaliau.
Crow teisus, puse vasaros inetas tik pavadinimas. cia nuo to laiko kai pusdieniui nebuvo, paskambinus pasake kad name kazkas, atvaziuos patvarkys. windovsai prisiukslinti, galvoju gal pas mane kas trumpina, nieko nesakiau. bet pries pora savaiciu perinstalinau, tas pats su... . o dabar isvis nera kelios dienos. galvoju apie DSL, draugelis turi ir is manes saiposi. kur paspaudzia ten atsiduria, o cia spaudai spaudai, pamirsti ko norejai ir kur ejai.
paraboles internetas - tai paskutinis sh... o sefas dar i kritika sako, kad jam geda skaityt tokius pranesimus. Ka as galiu pasakyt... man aplamai geda, kad as esu paraboles klientas, geda kam ir apie tai pasakyti.
Trecia diena kaip galiu lankytis paraboles forume ir daugiau niekur,
SEFAS, tai gal kokia kompensacija ismesit, mes juk babkes tai mokam?
nei as pumpinu, nei zaidziu, nei lana koki turiu, man reik paprasciausiau panarsyti inete. viskas. bet kai jis pradeda trukineti kas keliolika minuciu, lyg uzprogramuotas tai jau alergija varo. nesinori nieko daryti.
bet dabar jau ziu eina. kazi ar ilgai
aras133 wrote:paraboles internetas - tai paskutinis sh... o sefas dar i kritika sako, kad jam geda skaityt tokius pranesimus. Ka as galiu pasakyt... man aplamai geda, kad as esu paraboles klientas, geda kam ir apie tai pasakyti.
Trecia diena kaip galiu lankytis paraboles forume ir daugiau niekur,
SEFAS, tai gal kokia kompensacija ismesit, mes juk babkes tai mokam?
Uz balius visokius berneliu uzeigose turbut nemoki a ?
Deja, tokiuose baliukuose berneliuose nedalyvauju, per daug ten pigiai viskas atrodo. Jei istikimiausi abonentai verti tik nemokamo bokalo alaus, tai ka ten kalbeti.O cia dar tokia neto kokybe. Zodziu kuo toliaus ,tuo graziau.
pas mane inetas jau kelios valandos eina normal, negaliu skustis. tik idomu ar cia del tu rasinejimu ir kaip bus toliau. ar eiti rytoj susimoketi i prieki ar ne. nes toks kaip buvo tai tikrai nekentesiu.