Padekite kokia akcija naujam sezonui sugalvoti
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
va, kaimyne norejo telekomo taka isivest ir dar plius suagituoti kitus kad pigiau pasidalinus butu moket. bet po intelektualaus pokalbio su manimi dabar tapo paraboles kliente. pirma klienta suradau veltui, uz kitus pradesiu uzmokescio prasyt
o jei rimciau, tai pasilieku prie ankstesnes savo nuomones kad labiau reikia orientuotis i maziau patyrusius klientus.
sekmes, man atostogos prasidejo xexe
o jei rimciau, tai pasilieku prie ankstesnes savo nuomones kad labiau reikia orientuotis i maziau patyrusius klientus.
sekmes, man atostogos prasidejo xexe
Jus ir vel nesuprantat, jei parabole pleciasi ir jos pajamos dideja, vadinasi jai viskas gerai, o jei manot kad cia labdaros organizacija kuri visa pelna investuos i jusu laimynga sypsena tai jus klystat... inovacijos gerai, kokybe gerai bet plestis irgi reikia.
Biznis yra biznis jis skirtas ne tam kad klientai davolni butu iki apsisikimo, o verslininkai minusa skaiciuotu. viskam savos ribos.
Biznis yra biznis jis skirtas ne tam kad klientai davolni butu iki apsisikimo, o verslininkai minusa skaiciuotu. viskam savos ribos.
[T]
Ne akcijas reikia galvoti.... Reikia realiai mastyti apie naujus planus, nes mano manymu tokie, kaip yra dabar, naujų klientų nepritrauks.
Šiaip esami planai nėra blogi, bet jie visi (kurie yra neribojamo pralaidumo) pritraukia tik tuos klientus kurie išsidalina inet'ą tarpusavyje (pvz planą už 80 lt - 3-4 žmonės).... va....
Įsiveskit planą už 20 - 25lt. pasidarykit jo greitį tiek naktį tiek dieną 128 kb. ir pamatysit kiek naujų klientų atsiras....
Pinigai, šiaip, daromi ne iš kainos, o iš kiekio...
Šiaip esami planai nėra blogi, bet jie visi (kurie yra neribojamo pralaidumo) pritraukia tik tuos klientus kurie išsidalina inet'ą tarpusavyje (pvz planą už 80 lt - 3-4 žmonės).... va....
Įsiveskit planą už 20 - 25lt. pasidarykit jo greitį tiek naktį tiek dieną 128 kb. ir pamatysit kiek naujų klientų atsiras....
Pinigai, šiaip, daromi ne iš kainos, o iš kiekio...
si vis pacem para belum
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys