Pokalbiai įvairia tema
Na va.. Tokį buvau laišką parašęs.. Tik ėmė ir smigo inetas :) Kažką ten upgrade'ino, tai matyt buvo neišvengiama.. Šiaip norėjau pasakyt, kad yra ir tokių žmonių, kuriem greitis su užsieniu irgi labai svarbu, todėl nederėtų jo pamiršti. Na, o dėl Lietuvos... Greitis jau ir taip labai geras, tačiau turbūt dar keli baitai nepakenks ;)
sasat ant to grejchio ... geras ir dabar jis yra :PPP SHEFAS ishskirkit man vietos nes nerealiai rejkia saitam lajkyt ir kuo daugiau jeigu galima :] del adreso nesvarbu gali buti ir parabole.lt/~slkdfhask/asdkajsd/dsa654d65sad/trugdis man tas pats ... tik duokit vietos plz !!! Del visa ko rashykit i majla trugdis@parabole.lt :]
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Tai pala kam cia tie gamu servai reikalingi??? Jei as ir ilendu koki karta tai cia nieko tokio . Nebutu ir nereiktu ,o apie hostinga as nieko nesakau. Kai kam jis reikalingas ,bet jei ta vieta bus naudojama tik tam ,kad imestu kokia susikta nuotraukyte ar siaip nesamonems (taip gali pasitaikyti bo nemanau kad paraboleij yra daug profu kurie moka kurt ineto puslapius). As sakau ,kad jei bus labai reikalinga tada ,galima bet tas prasymas manau turetu buti pagrystas. Zodziu as nezinau kaip padarys taip gerai. Reikia jieskoti optimalaus varianto
nu tai geraj ... gejmu servajs irgi ne daug naudojasi palyginus, tai kodel negalima padaryti hostinimo, kuriuo irgi ne daug kas naudotusi?
Galiu ir pagrysti tau : www.trugdis.alaus-klubas.com zhiurek, skajtyk ir megaukis ... ir ten net ne visi mano puslapiai sudeti ir dabar kaj kurie ish ju nevejkia del hostinimo problemu.
Galiu ir pagrysti tau : www.trugdis.alaus-klubas.com zhiurek, skajtyk ir megaukis ... ir ten net ne visi mano puslapiai sudeti ir dabar kaj kurie ish ju nevejkia del hostinimo problemu.
Dė www hostingo
V-I-L-K-A-S, taip kalba eina tik apie tokius puslapius kur vaikai gali isidėti nuotraukytes Parabolė išvis neteikia www puslapių kurimo paslaugų. Męs savo vos palaikome Negi yra firmų, kur tokias paslaugas teikia už dyką Duokite pavyzdžių - pasidomėsiu Man sufleruoja, kad užsienyje tokios firmos bankrutuoja dėl paslugos sudėtingumo ir priežiūros brangumo...
UAB "Parabolė" direktorius
NU saip tai zaidimu servai labai geras daiktas prisedai vakere ir nekvarsindamas galvos sau pasaudei ir pazaidei pabegai is real pasaulio. beto kadangi CS tenka pazaisti tai per zaidima susipazysti su kitais paraboles vartotojais kuriasi savotiska bendruomene, ir dar netgi savotiska konkurencija kadangi skaiciuojamos statistikos vyksta kova del 1 veitos =) o ten padalyvauti irgi idomu
4Razman:
Jei kovoji del pirmos vietos tai tikrai ne tik vakarais palakstaj tam kad atitrukti nuo realybes :P ir gali neskiesti man pasaku ... ash pats sirgau quake'u ir zhinau kaip ten viskas yra. O del bendruomes tai paistalai ... per mirko meetus grejchiau susizpazhinsi nej per CS :P
4Turginis:
Tu man atrodo chia didzhiausias vaikas esi. Nebenervuok savo paistalais.
Jei kovoji del pirmos vietos tai tikrai ne tik vakarais palakstaj tam kad atitrukti nuo realybes :P ir gali neskiesti man pasaku ... ash pats sirgau quake'u ir zhinau kaip ten viskas yra. O del bendruomes tai paistalai ... per mirko meetus grejchiau susizpazhinsi nej per CS :P
4Turginis:
Tu man atrodo chia didzhiausias vaikas esi. Nebenervuok savo paistalais.
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys