Tai kas istikruju darosi su netu. Ar pas kitus pasitaise, pas mane kaip jis beveik nejo, taip dar ir neina. Ydomu ar parabole luzta, ar kompa mest reikia?
hem, na jauchias kad bishki "nusedes" palyginus su praitu menesiu, zhiurint i statistika ~10-20% praschiau ... O kad neitu tai jau per zhewru chia, pas mane tokiu bajeriu kolkas nepastebeta... ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Žiūrint į monitoringo kreives viskas labai OK
Pagal mane čia jau vietiniai eiliniai gedimukai, dėl kurių reikia kreiptis į serviso tarnybą ir juos šalinti
na tai taip, ant testo pabandzhiau nauja dalykeli, tai lyg ir viskas savo vezhese dabar. Bet tai pavargt dabar zhymiai labew reikia, norint pasiekt tuos greichius, kurie buvo priesh menesi... Gal chia susiije su tuom kad lokalinis tinklas vakarais kartais kemshasi, velniai zhino, reikia sulaukt optikos ir tada viskas turetu ishsisprest ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Siaip tai net windowsus perinstaliavau - nepadejo, siandien buvo pusvalandziui atsigaves, bet po to ir vel beveik neveikia. Tai nemanau, kad mano kompas kaltas.
Girdėjau kalbant adminus, kad kito mėnesio pradžioje kažkurią naktį darys visos stoties profilaktiką.
Kai BITĖ susitvarkė - laikas ir pas save apsikuopti - gal kokio mėšlo jau prisikaupė