P. Steponai ar imanoma butu MTV isvyst nekeiciant paraboles i kokia mikrovisata ??? Manau atsirastu ir daugiau zmoniu norinciu kad ir uz koki papildopma mokesty matyt si kanala.
Dr.Spoof, tik kad zinok netektu poto gailetis, nes Mikrovisata tikrai lieviau, negu Parabole...Ir tas MTV galvoji jau tox geras kanalas? Nieko zinok ten gero nelejdzia... Mikrovistoj tik vienas kanalas muzikinis yra, o parabolej 4 jei neklystu...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Siaip tai MTV sudas yra. Viva kai buvo tai ten nors ir vokiskai nieko nesupratau bet krc nors muzika buvo man prie sirdies. Eurodance daugiausia leisdavo o dabar per MTV tai man nelabai, bent jau muzikos atzvilgiu. Aisku turiu pripazinti kad ir MTV gera muzika groja ir dar laidu geru siaip turi Esme tame kas tau patinka Viva groja daugiausia vokiskus ten gabalus o vokieciai kuria man patinkancia muzika. O vat MTV daugiau is Anglijos ir JAV.
Kazkada rode toky muzikos kanala 123sat rodos vadinos. Krc geriauses kanalas ish visu muzokos be konkurencijos. Reklamos beveik ishvis nera, jokiu pliurpalu, vien normalus muzonas, ne kox vokiskas. Bet trumpai jis ten buvo.
Koks jum skirtumas ar bus viva ar MTV? Vistiek ta pati sudina popsa abi groja Buvo laikai kai rode "Viva +" ar "Viva 2" (nepamenu gerai kaip vaidnasi), tai bent ziuret buvo galima, na dar gal MCM parodydavo kazka normalaus, o jau tos Viva'os ir MTV visokios tai tiesiogiai vemt vercia.
Nu gal persistengiau su tuo pasakymu Prastas iprotis Norejau pasakyti kad man nepatinka vokiskas repas nors gal keli ir yra geri gabalai. Beje TV3 nera mano megiamas kanalas