Naujas virusas
- AMBA
- Aktyvus narys
man tai dar blogiau. viena vakara pele atsijunge Restartavus windowsus (XP buvo) rase "NTLDR is missing". nu ka... reiks instaliuot windowsus per naujo. Pasirodo ne viskas taip paprasta. Suintsaliavus windowsus ir is naujo kraunant kompa toliau nuskaitineja nuo CD-ROM ir is naujo instaliuoja windowsus. Pasirodo Hardo neranda Vakar puse dienos (sakyciau rimti meistrai) kraipe galvas prie to mano kompo. Teks nest taisyt Papildomos islaidos... Dar jauciu nepigiai atsieis.
nu ka... baigesi mokslai
Prie visų nemalonumų dar žymiai prisideda ir virusų turėtojai
Nėra dienos, kad serviso grupės žmonėms nereikėtų gaišti laiko, skambinėti ir aiškinti apie abonento turima virusą ir jo daroma žalą.
Ir kaip nekeista, dauguma mano, kad mes turime ateiti ir tuos virusus iš jų kompų iškūrenti
Tenka kai kuriuos neklaužadas net laikinai nuo interneto atjungti
Tiems, kurie dar galvoja, kad virusai yra tik vaikų žaidimai, turiu pasakyti - virusai suėda didelę dalį srauto ir gerokai stabdo internetą, ypač dirbantiems po vienu modemu
Reikės matomai, kaip ir seniau, pradėti viešai skelbti virusistų IP'us
Nėra dienos, kad serviso grupės žmonėms nereikėtų gaišti laiko, skambinėti ir aiškinti apie abonento turima virusą ir jo daroma žalą.
Ir kaip nekeista, dauguma mano, kad mes turime ateiti ir tuos virusus iš jų kompų iškūrenti
Tenka kai kuriuos neklaužadas net laikinai nuo interneto atjungti
Tiems, kurie dar galvoja, kad virusai yra tik vaikų žaidimai, turiu pasakyti - virusai suėda didelę dalį srauto ir gerokai stabdo internetą, ypač dirbantiems po vienu modemu
Reikės matomai, kaip ir seniau, pradėti viešai skelbti virusistų IP'us
UAB "Parabolė" direktorius
Adminai baigia pasirašyti programėlę, kuri į virusuoto kompo ekraną perduos atitinkamą pranešimą ir jeigu kompas po kelių valandų dar bus su virusu - atjungs jį nuo tinklo visai iki pilietis susitvarkys su virusaias
Nuo abonentinio mokesčio tvarkymosi perijodu niekas neatleis
UAB "Parabolė" direktorius
įdomu kokiu būdu tai bus daroma, įsilaužimu į kompąsteponas wrote:Adminai baigia pasirašyti programėlę, kuri į virusuoto kompo ekraną perduos atitinkamą pranešimą ir jeigu kompas po kelių valandų dar bus su virusu - atjungs jį nuo tinklo visai iki pilietis susitvarkys su virusaias