KAS DAROSI SU INTERNETU???
KAS DAROSI SU INTERNETU???
Nuo savaitgalio pradejo kaskas internetui darytis greitis visishkai nusmukes... negana to shiandien dar pradejo ir trukineti.. zaidiu ONLINE tai kas 30 sekundziu "CONNECTION LOST" darykit ka nors.....
P.s. rashau cia, ner "pagalboj abonentams" niekas neatrasho
P.s. rashau cia, ner "pagalboj abonentams" niekas neatrasho
Re: KAS DAROSI SU INTERNETU???
Nuo menesio pradziosManx wrote:Nuo savaitgalio pradejo kaskas internetui darytis
Situacija yra tokia:
Esame užsakę pas BITĘ papildomai srauto, bet dabar jie yra užsiknisę su ryšio trūkinėjimais ir vis mums jo neduoda.
Galvoju savitę ar dvi dar reikės kentėti, nes dingti nėra kur - pas telecomą ar pas omnitelį dar blogiau, nekalbu jau pie Lietuvos energiją - ten iš viso grįnas š...
BITĖ turi patį geriausia sujungimo tašką Danijoje ... tik , kad tie danai vis kažko lėtai sukasi - nori jau lietuviai savo komandą siūsti į pagalbą - jie matyt yra padėję skersą ant Lietuvos ...
Kai kurie žmonės mano, kad man vienodai šviečia , bet taip tikrai nėra
Matyt, kol viskas susitvarkys, eisiu atostogų - bo jau stogas važiuoja
Esame užsakę pas BITĘ papildomai srauto, bet dabar jie yra užsiknisę su ryšio trūkinėjimais ir vis mums jo neduoda.
Galvoju savitę ar dvi dar reikės kentėti, nes dingti nėra kur - pas telecomą ar pas omnitelį dar blogiau, nekalbu jau pie Lietuvos energiją - ten iš viso grįnas š...
BITĖ turi patį geriausia sujungimo tašką Danijoje ... tik , kad tie danai vis kažko lėtai sukasi - nori jau lietuviai savo komandą siūsti į pagalbą - jie matyt yra padėję skersą ant Lietuvos ...
Kai kurie žmonės mano, kad man vienodai šviečia , bet taip tikrai nėra
Matyt, kol viskas susitvarkys, eisiu atostogų - bo jau stogas važiuoja
UAB "Parabolė" direktorius
Kas kaltas - man neįdomu, bet kadangi internetą Parabolei tiekia BITĖ - ją ir kaltinu#1 wrote:Dabar jau pasirodo, kad ne BITĖ, o danai yra kalčiausi.....
Kas toliau? BinLadenas?
O apie danus BITĖ tik dabar pragydo - ką aš jums ir persakau ir pridėti deja nieko jau negaliu - kas bus, tas bus - aš čia nieko negaliu padaryti - turiu laukti arba tik susirinkti meškeres ir eiti į kitą vietą (pas kitą tiekėją - telecomą, omnitelį, Lietuvos energiją ir t.t.), bet tai nėra taip paprasta, kadangi visi IP priklauso BITEI
UAB "Parabolė" direktorius