http://www.thecleaners.dk/default3.asp siulau apsilankyt manau nepakenks tai pat : ar neimanoma kad kai nori sulost cs ir jungies prie paraboles servo ima ir automatiskai programa pries cytus imestu
manau kad galima tai pat:reik pastoviai updatinti anticytines nes neupdatinama anticytine beveik tas pats kaip neupdatinama antivirusine nieko nesugaudo
Sefe, labai visi dziaugiames, kad VooDoo jau neber, taciau ju ikvepti pradejo cytinti kiti. Kiek man teko pastebeti tai HaRis (garantuoju), jei jis niekad necytino tai man galite bana deti, taip pat "." (taskas) pasivadines zmogelis ir kazkoks itartinas L337. Del sio negarantuoju.
Patikekit dayg cyteriu zinau ir dauguma ju pasileidzia cs per cytu programa , o ne zaidimo metu.Tik nezinau ar hardo skanavimas butu gerai, nes gal kasnors tures cytus kompe, bet ju nenaudos.Ir gaus bana uz nieka.Siaip ar taip delfi prigave cs cyteriu tiek kiek pas mus visi statsai uzima.
Manau, kad Hary reikia iskarto baninti, vakar (sestadieni) maciau ji be cytu losianti, tai paskutinis sedejo (~-10 pas ji buvo) ir is niekur nieko pradejo heashotais varyti... manau, kad ji galima paimt, kad ir dabar isbanint.
Manau, kad skanavimas yra tikrai gera iseitis, nes Wallhacku kitaip neisnaikinsi. Del to cytu laikymo tai turetu visi buti ispeti is anksto ir issivalyti.
L337 man itartinas nes saudo i vandeni nuo kranto ir i galvas pataiko kai zmogus nera isslindes. Gal sekasi
Kam laikyti cytus kompe jei ju nenaudoji Nu nebent naudoji cytus kokiame delfyje o paraboleje nenaudoji.Tik toks variantas man ateina i galva.Kitu tikslu kompe laikyti cytus nemanau kad yra tikslas