Jau nebelinksma krc...
Jau nebelinksma krc...
Nezinau kaip jums bet man inetas digineja vos ne kas 1 min ir kas ciaper laikai uzejo
Negi tie darbai dar vyskta nesuprantu
Negi tie darbai dar vyskta nesuprantu
M-fucker, nu nepyk, bet totaliai nusisnekejai... "Visokiu yra, visokiu reikia", tai ka cia reikst turetu? Jei man mazas greitis, tai ka man tylet? Pagal tave tai tipo taip reiketu elgtis. Kiek gali testis? Ka ten toks grandiozinis darbas tuos kabelius sutvarkyt, ar koki ten biesa? Va foruma uzsienietiska vartau, kelios fotkes, krauna belenkiek, gal geras 3 min. Dabar sakysit serveriai leti... Siandien ryte siunciu is NKTV laida... ~48KB/s... Kur tie 120? Bent jau 80, tada nors matytusi kazkoks pagerejimas, o dabar? Po tu planu 'keitimu' dar tik prasciau eina. cia is uzsienio taip turi siust, kur tuo tarpu is jo vos 10KB/s velkas. Vel sakysit lievi servai, arba ju trafikas uzkimstas... Na sakyciau pora dienu truktu nesamones tokios, nu kad is savaite, bet kai jau 3 savaites taip dedasi, tai pyktis paema... Dar jei kas nors ka nors pranestu, tai ne tyli visi siknas surauke, tipo nieko nezino [taikau Bitei]. Kas ten per darbininkai ble? Botaga i ranka tokiems... Ner zodziu krc...
tu net nesupratai apie ka rase jis ... vnz, stop fantasizing
P.s. ISPEJIMAS visiem kas rasys ne situo klausimu "Nezinau kaip jums bet man inetas digineja vos ne kas 1 min ir kas ciaper laikai uzejo
Negi tie darbai dar vyskta nesuprantu " , kad gausit poilsio. Taip bus todel, kad is bet kokios problemos, padarot globaline avarija. mkey ?
P.s. ISPEJIMAS visiem kas rasys ne situo klausimu "Nezinau kaip jums bet man inetas digineja vos ne kas 1 min ir kas ciaper laikai uzejo
Negi tie darbai dar vyskta nesuprantu " , kad gausit poilsio. Taip bus todel, kad is bet kokios problemos, padarot globaline avarija. mkey ?