Ar uzdare FTP
-
- Pradedantis
He , Sefas , jus zinot , kad mikrovisatos agentai turi nemenkas zinias apie paraboles abonentus , tokias kur gyvena , ar naudojasi internetu ar kabeline , ir dar galas zino kokiu . As rimtu yrodimu neturiu , bet dedukciniu principu tai nustaciau : nes pas mane laiptinej yra 2 Paraboles abonentai , o agentas atejas , kazkaip labai aiskiaregiskai pataike tik pas mane ir pas mano kaimyna . Taciau Sefas nesijaudinkit , paklausiau truputi , ka jis ten burbuliuoja , tada apseriau b****** , uz tai kad bando nuvilioti vartotojus pas save . O jau skiedzia , tai net man ydomu pasidare , kokius ten psichologinius kursus praeja tie agentai , nes manasis buvo biskuciuka pasikaustes ytikinejimo srityje . Bet ne pakankamai , nes daznai ji nutraukdavau vidury sakinio su klausimu , va ir tada agentelis pradejo painiotis (linksma buvo , panasu kaip mokykloj deklamuojant eilerastuka , vidury stabteleji , tada susiveli ir klausi mokytojos ar negaletum viska per nauja deklamouti), gal zodzius buvo prastai ismokes , nes be perstojo kartojosi , asku nepamirstavau priminti kad jis tai jau sake . ir seip pokalbis gavosi visai ktoks nei agentas tikejosi , manau mane yrase y juodajy sarasa , ir joks agentas pas mane daugiau neuzsuks , TAUSOS SAVO SVEIKATA
Nu va rasliavos daug , o naudos
[T]
Nu va rasliavos daug , o naudos
[T]
Kal kas dėkui raimiui44
už parodytą pavizdį kaip save turi vesti Parabolės "sentikiai".
Man tokie pranešimai turi didelę vertę
Paskutinės mano gautos žinios rodo, kad šitie vadinami mikrovisatos agentai yra viso labo "halturščiki" ir jokie ten mikrovisatos agentai
O būtent:
susiranda mūsų abontus kurių butų langai išeina į mikrovisatos bokštą prie halės.
pirma pasiūlo legalias mikrovisatos paslaugas
jegu žmogus atsisako - siūlo pažiūrėti kaip pas jį vietoje rodo pastatyta antena
traukia iš tašės anteną be reflektoriaus (tik galvutę) su paruoštu 3 - 4 m. ilgio kaleliu ir maitinimo adapteriu , viska sujungia ir sureguliaves TV rodo , kad viskas kuo puikiausai matosi
siulo visą šitą pirkti už 120 - 160 LT
jei neperka - siūlo pirkti padėvėta (vogtą) už 40-60 LT
Iki to aš nesuprasdavau, kaip čia yra , kad mikrovisata nekordinuoja agentų veiklos ir tie agentai taip ir vaikšto vienas pokito į vieną ir tą patį butą. Dabar viskas aišku - turguje pasidarė sunku piratines antenas parduoti - prekyba gudriai perkeliama tiesiai į butus
Paprašykite toko apsišaukėlio "agento" pažymėjimą ir šis matyt dės į kojas...
už parodytą pavizdį kaip save turi vesti Parabolės "sentikiai".
Man tokie pranešimai turi didelę vertę
Paskutinės mano gautos žinios rodo, kad šitie vadinami mikrovisatos agentai yra viso labo "halturščiki" ir jokie ten mikrovisatos agentai
O būtent:
susiranda mūsų abontus kurių butų langai išeina į mikrovisatos bokštą prie halės.
pirma pasiūlo legalias mikrovisatos paslaugas
jegu žmogus atsisako - siūlo pažiūrėti kaip pas jį vietoje rodo pastatyta antena
traukia iš tašės anteną be reflektoriaus (tik galvutę) su paruoštu 3 - 4 m. ilgio kaleliu ir maitinimo adapteriu , viska sujungia ir sureguliaves TV rodo , kad viskas kuo puikiausai matosi
siulo visą šitą pirkti už 120 - 160 LT
jei neperka - siūlo pirkti padėvėta (vogtą) už 40-60 LT
Iki to aš nesuprasdavau, kaip čia yra , kad mikrovisata nekordinuoja agentų veiklos ir tie agentai taip ir vaikšto vienas pokito į vieną ir tą patį butą. Dabar viskas aišku - turguje pasidarė sunku piratines antenas parduoti - prekyba gudriai perkeliama tiesiai į butus
Paprašykite toko apsišaukėlio "agento" pažymėjimą ir šis matyt dės į kojas...
Last edited by steponas on Thu Jan 16, 2003 8:57 am, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius