Naujas virusas
joooooooo
saseriukas linksminasi jau musus tinkle nes firewallas jau pablust baigia nu visu atemptu prisikonektinti
shiaip dar procesuose pasizhiurekit ten buna tokiu kaip ****_up.exe kaip **** bet kokie skaichiai.
biski uzhtruko kol juos visus disablinau
saseriukas linksminasi jau musus tinkle nes firewallas jau pablust baigia nu visu atemptu prisikonektinti
shiaip dar procesuose pasizhiurekit ten buna tokiu kaip ****_up.exe kaip **** bet kokie skaichiai.
biski uzhtruko kol juos visus disablinau
Tamsos bijo tik tie zmones, kurie nezino ka sviesa gali padaryti!
Jooo geras virusas, zaidziu sau ir kompas kap ir uzluzta
Spaudziu 3 klavisu kombinacija menegeryje ziuriu kazkokia man nepazystama programa eina
Praskenavau su virusine (kai ja isiinstalinau) nu jo kaip pradejo skenuot pypsejimas po pypsejimo
93 failau, 3 virusiokai tame tarpe ir cia minimas ''Draugas''
Beje nzn kodel bet nei i www.symantec.com , nei i www.mcafee.com kazkodel neileidzia, neleidzia net instalinus antivirusines updeita padaryt.
Ar nebus jau kazko pridare cia man.
Spaudziu 3 klavisu kombinacija menegeryje ziuriu kazkokia man nepazystama programa eina
Praskenavau su virusine (kai ja isiinstalinau) nu jo kaip pradejo skenuot pypsejimas po pypsejimo
93 failau, 3 virusiokai tame tarpe ir cia minimas ''Draugas''
Beje nzn kodel bet nei i www.symantec.com , nei i www.mcafee.com kazkodel neileidzia, neleidzia net instalinus antivirusines updeita padaryt.
Ar nebus jau kazko pridare cia man.
Panašu, kad kirminas "Sasser" vis dar nepraranda savo populiarumo, nes kompanija "Microsoft" išleido jau ketvirtąją kirmino pašalinimo įrankio versiją.
"Sasser Worm Removal Tool 4.0" iš sistemos gali pašalinti visas "Sasser" versijas nuo "Sasser.A" iki "Sasser.F". Programa neveikia su "Windows 95/98/Me" ir "NT" sistemomis ir yra skirta tik šio vieno kenkėjo pašalinimui bei neužtikrina apsaugos nuo būsimų "Sasser" versijų.
"Sasser Worm Removal Tool 4.0"
http://download.microsoft.com/download/ ... ENU-V4.exe
paskelbta is projecbeta.org
"Sasser Worm Removal Tool 4.0" iš sistemos gali pašalinti visas "Sasser" versijas nuo "Sasser.A" iki "Sasser.F". Programa neveikia su "Windows 95/98/Me" ir "NT" sistemomis ir yra skirta tik šio vieno kenkėjo pašalinimui bei neužtikrina apsaugos nuo būsimų "Sasser" versijų.
"Sasser Worm Removal Tool 4.0"
http://download.microsoft.com/download/ ... ENU-V4.exe
paskelbta is projecbeta.org