turiu klausima del statistikos: ten raso kad tik I-4 ir I-5 planai, o jei pas mane I-2 planas, tai man statistikos parodymai netinka? ar as kazka netaip supratau........
I-2 planui kiek zinau neskaiciuoja MB is vis. Todel ir statistikos nereikia. O jei nori suzinot kiek iseikvojei MB tai gali ir ten paziuret, nesvarbu kox planas.
aMariux wrote:turiu klausima del statistikos: ten raso kad tik I-4 ir I-5 planai, o jei pas mane I-2 planas, tai man statistikos parodymai netinka? ar as kazka netaip supratau........
Pirma norėčiau paminėt, kad pokyčiai man be abejo labai patinka
Dabar naudojuos I-5 planu. Prasuku vis testukus internete ir jie gražiai parodo ~90% iš 256 download'o greičio - labai šaunu Bet štai upload'as visad ~60kbps.. Taigi ar ne per kukliai?... Na suprantu, kad planuose apie "išeinantį" greitį lyg ir išvis nekalbama, bet gal galima būtų jį turėt kiek didesnį?.. Ar labai jau trūkumas?.. O gal naktį jį galima būtų pakelti (pvz 128 ar 256?), nes jis turbūt pasidaro dar laisvesnis negu įeinantis kanalas...
Uplaudo kiekviename CISOCO yra 4 kanalai po (atrodo) 3.2 mbps - taip , kad neprūdai ir adminai gal biški persidraudžia.
Pagal mane turėtu būti 1/2 downloa'o
Bet čia problema laikina - optikos kanalai yra simetriniai ir problema išnyks savaime
SAUNU!!! Pagrindinis kaip kad ir kazkada buvo, man patinka kad nakti vel bus greiciau.
Tik del visisko aiskumo galejote ir iseinanti parasyti koks kokiame plane.