Šventės aptarimas
Kažkodėl po baliaus rudenį "Bernelių užeigoje" daugiau įspūdžių buvo
Man pavyzdžiui labiausia patiko ir širdį paglostė vėliavos pašventinimas ir veršio valgymas
Varžybas nelabai kada buvo žiūrėti - reikėjo Monsinjorą ir svečius iš toliau pavaišinti ... ir pačiam knietėjo vyno šlakelį su jais kliustelti
Man pavyzdžiui labiausia patiko ir širdį paglostė vėliavos pašventinimas ir veršio valgymas
Varžybas nelabai kada buvo žiūrėti - reikėjo Monsinjorą ir svečius iš toliau pavaišinti ... ir pačiam knietėjo vyno šlakelį su jais kliustelti
UAB "Parabolė" direktorius
ash to kunigo ar whatever jis ten vadinas, nemachiau, ir nekiek nenorejau pamatyt, gal delto kad dar jaunas ir nereligingas ... Lauzho taip pat neteko ish arti pamatyt, kazhkaip tingejos eit 0.5km iki jo... Na bet svarbu alaus buvo ir pramogu, dar net show elementu(pvz skraidantis Karlsonas ) ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Vadybininką galėsiu samdyti kai jau bus bent 2000 abonentų ir kai jį turėsiu manau man čia nebebus taip aktualu jūsų "pageidavimo koncerto" klausyti, o dabar tap reikia verstis
Tik bijau, kad forumui praradus šitą "pageidavimų koncertą", jis gali visai sunykti ir pasidaryti panašus į AKTV forumą - pokalbiai apie 1...5 klasių vaikų problemas, į kurias atsakinėja 1...5 klasių mokinukai
Tik bijau, kad forumui praradus šitą "pageidavimų koncertą", jis gali visai sunykti ir pasidaryti panašus į AKTV forumą - pokalbiai apie 1...5 klasių vaikų problemas, į kurias atsakinėja 1...5 klasių mokinukai
UAB "Parabolė" direktorius