Mano galva reikėtu programėlės. Plokštė sudarytu nepatogumus, nes į kompą lįsti reikėtų
Šiaip šioje temoje aš laukiu specelistų pasiūlymų ir komentarų... Visokių "fix įdėjų" ir aš pats sočiai galiu pažerti...
NORECIAU pakomentuoti del tu pagyru delfi. nezinau ka jie ten idiegia bet cytu tai tikrai nepagauna daugumos. Ten wallhackus gali naudoti kas nori ir kiek nori, bet turbut visi tai zino. Taigi, nesuprantu kokia ten pas juos super progrma, kurius mes neturime.
Aisku gerai butu sefo ideja igivendint, tik va kas tai padarys???
Gerbiamas Jonas13
kol kas niekas nieko konkretaus nepasiūlė ir aš dar nežinau kaip tai padaryti Ši tema - tai tik mano noras kaip nors šį klausimą išspęsti taip, kad ši problema išvis negalėtu egzistuoti Gal mano fantazijos yra apsurdas ir jų negalima praktiškai įgyvendinti...
Ponas Shefe, poros dienu begyje as pakalbesiu su informatikos studentais ir suzinosiu gal kas nori uzsiimti siuo reikaliuku ir ar isvis taip imanoma. Rezultatus pranesiu cia, mazdaug savaitgali.
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Na neprireike man net poros dienu.Kalbejau su programavima bei cs servus ismananciu draugu ir sake kad tokia programa tikrai nieko nepadetu.Argumentu yra daug bet pagrindinis kogero butu tas kad dazniausiai cheateris chytus isijungia tik zaidimo metu.Todel hardo skanavimas pries jungiantis prie servo nepades.
Pagrindine CS servu apsauga sudaro HLGuard ir VAC (Valve antiche cheat). Tiesiog juos reikia updatinti ir tiek...
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen