Jo pritaiu gerai cia su tais simboliniais mokesciais. O ar bus paskelbta kiek atsisakiusiuju ? Vis dar yra nemaza tikimybe gauti pakvietimus ir tiem kas negavo,tame tarpe ir man,tad negavusieji - nenukabinkite nosiu
PEOPLE ARE STILL HAVING SEX AND NOBODY CAN STOP THEM
KIBER BULVE wrote:Jo pritaiu gerai cia su tais simboliniais mokesciais. O ar bus paskelbta kiek atsisakiusiuju ? Vis dar yra nemaza tikimybe gauti pakvietimus ir tiem kas negavo,tame tarpe ir man,tad negavusieji - nenukabinkite nosiu
Kai pradės registruotis, skelbsiu kasdien kie pakvietimų paimta
siaip cia naglai sumaste parabole imt mokesti uz ta visa rengini
seniau geresni laijkai matyt buvo kai dar nasarom ir alaus budavo ir koki patiekaliuka nugvelbi...
o jei as pilnametis bet noresiu kolos ir cipsu bus taip imanoma ?
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Aš,kaip alaus pilstymo patirtį turintis, siulau jaunai atrodantiems pasiimti dokumentus su savim,kad negadinti šventinę nuotaiką sau ir kitiems. Dabar nepilnamečiams parduodančius skaudžiai baudžia
tai dabar man paaiskinkit kaip durnam kaijmieciui as pakliuvau i ta 200 uka tai man dabar reik eit jau i parabole pildyt prasyma ir duot tuos pinigus ane ar as cia jau kazka praleidau
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
V-I-L-K-A-S wrote:tai dabar man paaiskinkit kaip durnam kaijmieciui as pakliuvau i ta 200 uka tai man dabar reik eit jau i parabole pildyt prasyma ir duot tuos pinigus ane ar as cia jau kazka praleidau
Jeigu tu papuolei i ta 200-tuka, tai eik ir registruokis.Gausi alaus atsigaivint, kaska prie alaus ir kepsni lygtais. bet pasiimk pinigu, kad jei noretum dar kasko galetum nusipirkt. Jei imsi dar kaska su savim, eidamas registruotis taip pat pasiimk pinigu - uz suaugusi 10, o uz mazameti 5 litus. Uz tuos pinigus jie irgi gaus atsigert ie uzkast. Tau autobuse viena vieta garantuota, jei su tavim vaziuos daugiau taviskiu, reiks pasirupinti transportu. Manau viskas suprantama
V-I-L-K-A-S wrote: ...as pakliuvau i ta 200 uka tai man dabar reik eit jau i parabole pildyt prasyma ir duot tuos pinigus ane ar as cia jau kazka praleidau
Skaitykit 1 postą - aš aiškiau jau nebemoku parašyti
steponas wrote:Aš, MonteniS ir ponia Jolanta nutarėme daryti taip:
išsiunčiu aš 200 pakvietimų pagal sąrašą ir 20 pakvietimų atiduodu Monteniui - jis padalins juos Naudingiausiem forumo ir FTP dalyviams.
Tie, kurie gaus šiuos pakvietimus, iki kovo pabaigos turi ateiti į abonentinį skyriu ir užsiregistruoti užpildant specialią anketą.