Diversant wrote:o nuo kelintu ktv skaiciojat as nuo pat pradziu buvau kokia 1.5 metu abonentu kabelines kodel to neskaiciojat ar as ka nors praleidau
Buvusiem KTV abonentams stažas už KTV prapuolė - gal jūs dabar Mikrovisos TV abonentas ar koks piratas esate, o mes tokių neskatinam
Visie sąraše esantys abonentai iki kitos savaitės gaus personalinius pakvietimus su programa ir turės iki balandžio 1 d. užsiregistruoti abonentiniame skyriuje.
Likusios vietos balandžio 1 ... 9 dienomis bus dalinamos be jokių sąlygų visiems interneto abonentams, kurie nepapuolė į sąrašą
Ir daba ziurekit del to piratavimo.Pas mano broli kuris gyvena petrasiunose ira paprasta antena nu kibiras zodziu,jis atsukes ja i microvisatos antena kuri ira pas kaimina per du butus ir jam ko puikiausei rodo.Tai ka jis ir piratas skaitos Pats gi kazkada saket jai uzdika galima pasiimt nepazedziant istatimo tai kodelgi ne
as neatsimenu nuo kada as Paraboles KTV abonentas...bet atsimenu dar buvo tada Tele 3 su ta amerikonka ir rode twean peaks seriala:) vo nuo tada gal koki 1991 metai buvo? neatsimenu....paskum gal buvo koks laikas kaip nebuvau abonentas..paskum vel buvau:) nu a interneto tai nuo pradziu - dar 200 kainavo ivedimas...hehe esu lojalus klientas:) amen! gausiu pakvietima:)
Diversant wrote:... Pats gi kazkada saket jai uzdika galima pasiimt nepazedziant istatimo tai kodelgi ne
Čia aš pasakiau iš neapdairumo, o dabar manau, kad visi yra piratai, kurie nemoka Parabolei už KTV, o televizorių, gyvendami mūsų KTV tinklo teritorijoje, žiūri...
Steponai nu ce - terorizmas! as ziuriu tik krepsini...man ir uztektu kambarines antenos bo Zalgiris loshia karta i savaite Eurolygoj:) a turiu bazini paketa:)
Jooooo, nors du metus naudojuosi baziniais KTV ir Int, sumokejau toli i prieki, bet iki tu kur cia jau septyni metai, aisku dar toli sviecia. Nenusmigdykit ineto kai smigsit beuzdami
Prabalsavau uzh pritariu, nors ir nepapuoliau i sarasha, tiesa netiek dauk ir truko ... kazhkaip isivaizdavau kad tokiu daug nebus kurie nuo 1997m kabeline turi ... Na nieko, reik dabar kelt kandidatura i tuos papildomus 2x10 pakvietimus ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2