Silainiu vizija ir nusikalstamumas

Moderators: Leonas, steponas

M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

steponas, nu bet nesakykit kad ir televizija kartais itaka daro... Man pvz giliai po... ka rodo per TV, paziuriu laida ar filma ir viskas, o kiti (kaip tas Apolianskis ar kox ten) prisiziuri visokiu Sopranu, Brigadu, Peterburgo banditu ir t.t. ir poto bando atkartot... Nepagalvokit niex kad man tie filmai nepatinka.. Jie tikrai geri, bet ju prisiziureje visokie "ereliai" gauna "ikvepimo" ir bando patys wiska atkartot, ir galwoja kad taj darydami jie bus labai dideli ereliai, nors is tiesu yra visai kitaip...
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
geduzia
Pradedantis
Pradedantis

Post by geduzia »

Galiu paprieštarauti faktu iš Lietuvos istorijos
Kiek gerbiamam karaliui Mindaugui buvo metų, kai jis visą savo gimine išpjovė, kad žemes sujungti ir Lietuvos karaliumi tapti
na na 8) jis vienas savo gimine ispjove :( o dabar vos ne kasantras shkacas po dura ar peili nesiojas ir vos ne ir iesko prie ko cia prisiknisus 8) per daug visdelto jaunimas sau leidzia((nu kad ir as pats nesenas) bet as cia apie nepilnamecius :!: )
:arrow: taip kad reikia tvardyt juos kazkaip :!: tik neaisku ar pavyks :evil: velniop visas pasaulis eina ir tiek cia bepasakysi :D :D :D :D :D
nori ramybes? TAI AMZINA TAU ATILSI....
geduzia
Pradedantis
Pradedantis

Post by geduzia »

ir isvis lietuviai tokia jau tauta :arrow: eis gatvej ir matys jog pjauna kazka ar dauzo 8O eis lyg niekur : jei saukia tai tegu saukia gal kas nors kitas pades :!: ir sitaip visi galvoja :!: o vat kai paciam peili po gerkle pakis tai reks staugs ir keiks visus :arrow: matai kodel jam niekas nepadeda.

zinot ponas :!: steponai :!: nesakau kad kad visas jaunimas sitaip nusivaziaves bet labai jau jis stipriai i kaire krypsta :wink:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš ir sakau: "tarp čigonų irgi vagiu pasitaiko..." :) :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

II pasaulinis karas kaltas.... musu seneliai isgyveno ta laikotarpi ir jei ju vaikai neklausydavo imdavosi smurto, po to jie pries mus ir taip atsiras nauja DINOZAURU karta.. :D
geduzia
Pradedantis
Pradedantis

Post by geduzia »

ir labai jau daug tu vagiu pasitaiko 8)
Post Reply