Artimiausi Paraboles darbai
Ponas Stepone noreciau paklaust ar ne konkurencija sukele daba i visas pastu dezutes ismetyti lankstinukai su nauju internetu tiksliai nzn koks ten bet zinau kad 39lt i men ir 1020kb/sec. Nes jau is mano tinklo pora zmoniu susidomejo ir atsijunge. Man dar kyla klausimas ar cia tik ne abonentu sugundymas kaip sakant nebus kaip dokeda
-= Cruel =-
Nežinau apie kokius lapukus čia kalba eina - aš geriau lapukams skirtus pinigus paaukosiu 1000-jo abonento šventei, visvien iš jų nauda "kaip numirėliui batai"Lauriz wrote:... i visas pastu dezutes ismetyti lankstinukai su nauju internetu tiksliai nzn koks ten bet zinau kad 39lt i men ir 1020kb/sec. Nes jau is mano tinklo pora zmoniu susidomejo ir atsijunge. Man dar kyla klausimas ar cia tik ne abonentu sugundymas kaip sakant nebus kaip dokeda
Čia gal koks stebūkladarys kur nemokamus interneto telkinio klodus Šilainių žemėje rado ir gręžinį pasidarė
Sakai du žmonės į jį išėjo
Bet ir lengvatikių dar yra
Pasirodys, kad tas veikėjas ne nemokamo interneto telkinį rado, o pats 200 litrų bačką po žeme 1 metro gylyje pakasė ir ima pinigus kaip už prisijungimą prie neišsenkamo interneto telkinio - baigsis bačkoj internetas ir dings ...
Įdomu būtų tokį lapelį pamatyti arba bent jau turinį 1x1 sužinoti
Ir kas čia per negirdėta firma "Miesto tinklas"
UAB "Parabolė" direktorius
Vat dėl to ir neskelbsim sąrašiuko - pagalvokit - kol išsiklausinėsit kaimynų kas abonentas , o kas ne, kol susiskaičiuosit ... kiek reklamos Parabolei bus...Lithuania wrote:...jei zinociau, kad mano name yra 5 abonentai, tai eiciau kalbetis su kuo nors. ir man nauda ir parabolei, manyciau, butu...
Gudras diedas ane...
UAB "Parabolė" direktorius