Ir baikit visas tas temas apie tuos cytus.Jau tas zodis "cytas" tampa keiksmazodziu.Reik banint is forumo uz jo vartojima kaip uz keikimasi.
Basta
Memori (CS adminas) rimtas zmogus ar visikas ....[SKUNDAS] ?
Biski atsargiau zodzius rinkis.
Razman paziurek kas statuose auksciau.O del bano niekas tau dar jo neuzdejo ir nedes jei necytinsi.Bet uzknisa tokie zmones kuriems viskas negerai,tai cyteriu daug tai adminas blogas,yra taip kaip yra.Tai gal tu adminu nori but tai tada puse paraboles isbanintum
ir maziau nervuokis.
Razman paziurek kas statuose auksciau.O del bano niekas tau dar jo neuzdejo ir nedes jei necytinsi.Bet uzknisa tokie zmones kuriems viskas negerai,tai cyteriu daug tai adminas blogas,yra taip kaip yra.Tai gal tu adminu nori but tai tada puse paraboles isbanintum
ir maziau nervuokis.
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
turiu pasiulyma : parsisiunciau viena cheeta. galvoju pameginsiu kaip veikia. neveike. pasui galvoju blogas gal kox buvo. paprasiau draugo jis turi veikianti (ant savo skuros isbandziau lane ) pas ji veike o pas mane ne velnio. sakau gal pas mane kokia anticheetine . tai ka siulot visi su cheetas as ne nu neee...
cia viskas ant bairio tik kad cheetai pas mane neveikia tai faktas
cia viskas ant bairio tik kad cheetai pas mane neveikia tai faktas
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Mes patys valdome CS servą
Mes patys galime įdėti į jį ir išimti iš jo manau bet ką
Negi negalima įdėti į CS serverį ir vartotojų kompus tokio "daikto" kuris kontroliuotu, kad nieko kito, be MŪSŲ nustatytų žaidimo programų, vartotojo kompe "nesisuktu" ir nebūtų ir šito niekas negalėtu apeiti Nenori įsileisti "svetimkūnių" - nežaisk Ar čia jau už fantazijos ribų...
Gal šitą temą "rišu", o paskutinę savo mintį atidarau kaip atskirą temą...
Mes patys galime įdėti į jį ir išimti iš jo manau bet ką
Negi negalima įdėti į CS serverį ir vartotojų kompus tokio "daikto" kuris kontroliuotu, kad nieko kito, be MŪSŲ nustatytų žaidimo programų, vartotojo kompe "nesisuktu" ir nebūtų ir šito niekas negalėtu apeiti Nenori įsileisti "svetimkūnių" - nežaisk Ar čia jau už fantazijos ribų...
Gal šitą temą "rišu", o paskutinę savo mintį atidarau kaip atskirą temą...
UAB "Parabolė" direktorius