pas mane kiek pamenu kabelines televizijos bazinis paketas nou 1993 jei neklystu, ir internetas uz 81 LT/men turbut kazkas panasaus nou tada kai atsirado internetas paraboles, tai tikiuosi busiu tam sarase
o siaip grubiai kiek siais laikais gera tusofke surengt kaijunuoja ? kad sale valgiai ir panasiai .. ?
tarkim 100zm vestuves geroj salej?
sori bishki offtopik
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
V-I-L-K-A-S wrote:o siaip grubiai kiek siais laikais gera tusofke surengt kaijunuoja ? kad sale valgiai ir panasiai .. ?
tarkim 100zm vestuves geroj salej?
sori bishki offtopik
"Vilkas" man tie organizavimai stovi skersai gerklės .Paskambink tel. 201447 į firmą "Vijolina" .Jie tau bet ką suorganizuos ,net anglų kalba.
PS: manęs del organizavimų netrukdykit. be reikalo pasiskelbiau
Labai gerai, kad savų abontų tarpe yra tokių žmonių, kurie gali man kuom nors realiai padėti
Aš tokio renginio net neisivaizduoju kaip reikėtų organizuoti
Pas mane viskas baigtusi alaus gėrimo varžybomis, arba bėgimo maiše varžybomis.
Kašės aš nežaidžiu - nes nemėgstu tarp kojų bėgioti - ūgis per mažas, o fule - tik vartuose galiu stovėti - niekas golo neįmuš - su savo stora šikna visus vartus užstosiu - pro kur mušti nebebus ...
Cia tik noriu issiaiskint kas pas Stepona telpa zodyje abonentas? Ta prasme turiu omenyje abonentas tai zmogus pasirases paslaugu naudojimo sutarty-1 amuo? cia tuo tik noriu issiaikint jeigu buciau pakviestas ar tas pakvietimas galiotu tik man ar ir mano antrai pusei?
PEOPLE ARE STILL HAVING SEX AND NOBODY CAN STOP THEM