Kaip galvojate - ar reikia paimti bent porą policininkų dėl visa ko - ar patys tvarką palaiysim ir pasigėrusius erelius (jeigu tokių bus) sugebėsime sutvarkyti
niu kaip suprantu svente organizuojama visokiems abonentams, o ne tik tiems, kurie prilipe prie kompo visa diena, nuo ryto iki vakaro sedi forume... o gal darykit loterija? tik idomu, kaip bus su lyciu pasiskirstymu?
Gal ishpradziu padarykit norinciu registracija, o paskiau tik sperskit. Mano manimu visviena ish tu nauju abonentu nebus tiek daug norinciu. Juolab, kas nedalyvauja forume, tas ir nezino apie kazkokia tai svente. Jei zmoniu susidarys apie 120 tai nereiks daryt kazkokiu atranku.
Pirmadienį sudarysiu 200 naudingiausiu (pagal sumokėtus pinigus ir stažą) abonentų sąrašą
Buvau sudares seniausiu sąrašą, bet pasirodo, kad į jį papuola ir visokie laikini atjungimai, kas iškreipia naudingumo statistiką.
Manyčiau, kad I-mą savaitę registruosiu norinčius dalyvauti šventėje tik iš šio sąrašo
O pirmam 50-tukui įteiksiu rašytinius asmeninius pakvietimus registruotis.
Atėjo laikas pagerbti kantriausius žmones, kurie praktiškai nuo pirmųjų dienų yra su mumis ir visai nesvarbu, kad čia forume neaktyviai reiškias
O steponai jeigu as pasikeiciau plana ir mano stazas nuvaziavo suniuj ant uodegos...
Tai kaip bus tada? Bus beveik du metai ar beveik du menesiai?
Ir cia tik interneto ar ir kabelines litus skaiciuosit?
O kaip del sheimu? Turiu tokia nuojata, kad neteks sudalyvauti sitam renginy Kazkaip galetumet atsizvelgt ir y tai, kurie zmones dalyvavo ankstesniuose paraboles renginiuose: turnyruose, naujojo sezono atidarymo sventeje(berneliose). Nepraliaidau nei vieno ish tu renginiu. Visad atsirasdavo man vietos. Net jei as ir patekciau 200 naudingiausiu sarasa, turbut negaleciau eit, nes turiu viresny broli. Greiciausiai 1 ip bus skirtas 1 zmogus. Gaila.