Kaip svesime Velykas?
Oba geras, chia ir susitarti galima. Tai gal susitariam, kad bus per metus 12 baliu berneliuose, 3 paplaukiojimai laivu, 72 tusai pirty ir t.t. ?
Gerai chia duodat liaudis.
Tas pasiulymas su shashlykais man patiko. Ir liaudis prasifiltruotu pishki. Nes ne visus ishleis i mishka su nepazhystamais dedem )
O shejp galetumem savo transportu vazhiuot ir psio ~ Kas be transporto, tas shahslykus stato ir panashej ir parabolej beveik niekas nekainuotu
Gerai chia duodat liaudis.
Tas pasiulymas su shashlykais man patiko. Ir liaudis prasifiltruotu pishki. Nes ne visus ishleis i mishka su nepazhystamais dedem )
O shejp galetumem savo transportu vazhiuot ir psio ~ Kas be transporto, tas shahslykus stato ir panashej ir parabolej beveik niekas nekainuotu
Nu tai čia geras būtų
Sėda koks 120 galvų į laiva "Nemunas" ir plaukia į kitą Kauno marių krantą.
Vežasi:
N bačkų su alum
N šašlikinių
N maišų su anglim
N kibirų su šašlykų mėsa, svogųnais ir t.t.
O kur dar iešmai, indai ir kitokia įranga
Nežinau kaip tokį renginį reikėtų organizuoti ir kas už žmonių sauguma - kad nesusižeistų, neįvyktų koks nelaimingas atsitikimas ir t.t. atsakomybę prisiimtų
Nežinau, nežinau..., jegu berneliuose prie apsauginių vienį kitiems vos ausų neapkandžiojo, tai čia įsivaizduoju..
Sėda koks 120 galvų į laiva "Nemunas" ir plaukia į kitą Kauno marių krantą.
Vežasi:
N bačkų su alum
N šašlikinių
N maišų su anglim
N kibirų su šašlykų mėsa, svogųnais ir t.t.
O kur dar iešmai, indai ir kitokia įranga
Nežinau kaip tokį renginį reikėtų organizuoti ir kas už žmonių sauguma - kad nesusižeistų, neįvyktų koks nelaimingas atsitikimas ir t.t. atsakomybę prisiimtų
Nežinau, nežinau..., jegu berneliuose prie apsauginių vienį kitiems vos ausų neapkandžiojo, tai čia įsivaizduoju..
Last edited by steponas on Wed Mar 10, 2004 3:47 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Straikas, nekisk savo durnos galvos ! ! biesina mane ce tie kur nusisneka ! pvz as neturiu ka pasakyt ir nesakau pasiuleu savo varianta ir man uztenka... straikas ir tau ta paty siulau ir kitiems kas neturi ka pasakyt.
©©©®™ Su Lenino Veliava, Stalino Vadovaujami Pirmyn i Komunizmo Pergale
#dolerine
#dolerine
Kre kre ...
Steponai, kodel Jus rupinates zhmoniu saugumu? Juk chia ne koks nors oficialus legalus renginys kad Jus turetumet but atsakingi. Jei jau taip neramu, tai kvieskit tik pilnamechius ir psio. Jie jau patys uzh save turi atsakyt ... visi ramej su mashinom, mikrobusais lekiam i gamta ... pasikepam shashlu, pageriam aleko ir namo ... nieko sudetingo
Steponai, kodel Jus rupinates zhmoniu saugumu? Juk chia ne koks nors oficialus legalus renginys kad Jus turetumet but atsakingi. Jei jau taip neramu, tai kvieskit tik pilnamechius ir psio. Jie jau patys uzh save turi atsakyt ... visi ramej su mashinom, mikrobusais lekiam i gamta ... pasikepam shashlu, pageriam aleko ir namo ... nieko sudetingo