Interneto Planai!
Interneto Planai!
P.Steponai,
As perskaiciau jusu "papildytu programu paketa", ten radau skyreli kur zadama ivesti nauju interneto Planu!, Bet priimtiniausias man pasirode dabra esantis, o shefe, ar neverta butu apsvarstyti ir daugiau planu? gal galetume balsavimo budu ishsirinkit tuos kelis planus? Galbut pagal abonentu poreikius galetume padaryti visiem priimtiniausia interneto plana?
As perskaiciau jusu "papildytu programu paketa", ten radau skyreli kur zadama ivesti nauju interneto Planu!, Bet priimtiniausias man pasirode dabra esantis, o shefe, ar neverta butu apsvarstyti ir daugiau planu? gal galetume balsavimo budu ishsirinkit tuos kelis planus? Galbut pagal abonentu poreikius galetume padaryti visiem priimtiniausia interneto plana?
Tuti -> ftp://ftp.parabole.lt/incoming/temp/1-s ... 0lenteles/ (papildyti programu paketai) ten jie zadami nuo balandzio menesio
Nu Jus ir surasete. Be alaus nesuprasiu:
1. "Nuo 2003 m. sausio 1 d. abonentinis mokestis skaičiuojamas pagal vieną tarifą – avansinio mokėjimo ir skolos tarifai panaikinami"
2." abonentams, mokantiems avansu, taikoma 10% nuolaida;"
Tai yra tas avansinis mokejimas ar ne? Jeigu as moku uz ineta menesi i prieki tai kiek man po reformos reikes moketi 90Lt ar 81Lt ?
1. "Nuo 2003 m. sausio 1 d. abonentinis mokestis skaičiuojamas pagal vieną tarifą – avansinio mokėjimo ir skolos tarifai panaikinami"
2." abonentams, mokantiems avansu, taikoma 10% nuolaida;"
Tai yra tas avansinis mokejimas ar ne? Jeigu as moku uz ineta menesi i prieki tai kiek man po reformos reikes moketi 90Lt ar 81Lt ?
64 KilobAItai??????? tai gaunasi 64*8=512Kilobitu!!!!!!!!
Tokius greicius net pats geriausias DSL planas nesiulo...Net KTU ineto vartotojai (barakiniai, destytuvai) tokio greicio neturi.
Nesvajokit vaikuciai apie tokius greicius, na bent jau pora meteliu...
Man sis planas koks yra labai tinka ir nemanau kad reiktu cia dabar kazka kaitaliot....
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Gal kiek ir painoka Bet ten tik projektas, kurį aš su Jumis keletą paskutinių savaičių ir aptarinėjau ... Gausite raštišką pranešimą ir bus viskas aišku - kas buvo tik medžiaga svarstymui, o kas yra priimta. Ar geraiu , kad svarstantant kokį varijantą priimti nekvaršinčiau Jums galvos Kas dėl planų - galėtumėte nors ankstesnių temų pavadinimus paskaitynėti... Net konkursas geriausiam pasiūlymui buvo.... Jegu ir toliau taip "domėsitės" forumo mežiaga, tai ...
UAB "Parabolė" direktorius
Tiesa sakant tai cia tik parabole bitais skaiciuoja o DSl'as skaciauoja BAITAS! taigi internetas butu ne kaip geriausiais dsl planas (p.s. geriausiais dsl planas yra 1.024 MB/PS tai vo butu tik puse Dsl prasciausio bet turbut vistiek 4x greciau
P.S. Ash irgi susiduriau su KTU greciu predator turputi uzsnudai turbut , beto nemaiskit dangaus su zeme (cia parabole ir KTU) ))
P.S. Ash irgi susiduriau su KTU greciu predator turputi uzsnudai turbut , beto nemaiskit dangaus su zeme (cia parabole ir KTU) ))