Interneto Planai!

Moderators: Leonas, steponas

Ignas

Interneto Planai!

Post by Ignas »

P.Steponai,

As perskaiciau 8O jusu "papildytu programu paketa", ten radau skyreli kur zadama ivesti nauju interneto Planu!, Bet priimtiniausias man pasirode dabra esantis, o shefe, ar neverta butu apsvarstyti ir daugiau planu? gal galetume balsavimo budu ishsirinkit tuos kelis planus? Galbut pagal abonentu poreikius galetume padaryti visiem priimtiniausia interneto plana? :wink:
Tutis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tutis »

mano gyliu isitikimu kiekvieno vartotojo noras butu tako dsl greitis

ps. as tu visu planu neskaiciau nes nezinau kur gaut.
Nuo shendien ash geras
Ignas

Post by Ignas »

Tuti -> ftp://ftp.parabole.lt/incoming/temp/1-s ... 0lenteles/ (papildyti programu paketai) ten jie zadami nuo balandzio menesio
DontKnow
Narys
Narys

Post by DontKnow »

Nu Jus ir surasete. Be alaus nesuprasiu:
1. "Nuo 2003 m. sausio 1 d. abonentinis mokestis skaičiuojamas pagal vieną tarifą – avansinio mokėjimo ir skolos tarifai panaikinami"
2." abonentams, mokantiems avansu, taikoma 10% nuolaida;"
Tai yra tas avansinis mokejimas ar ne? Jeigu as moku uz ineta menesi i prieki tai kiek man po reformos reikes moketi 90Lt :evil: ar 81Lt :? ?
Gordon
Pradedantis
Pradedantis

Post by Gordon »

Kame cia yra kalba?
Didinsit greity ir pleshit istikimu abonentu pinigines? (nu zinoma gereu nei mazint greity ir dumt akis). Sakykit kokie konkretus jusu planai. :?:
Ignas

Post by Ignas »

Gordonai, shiek tiek auksciau ash nurodziau kur galima rasti :x , ten viska perskaityk ir bus aisq 8) 8O
DontKnow
Narys
Narys

Post by DontKnow »

To ir bijojau. Nors Sefas zadejo, kad po reformos bus geriau, jo kaledine naujiena apie nuolaidas uz interneta galiausiai virto tuo, kad nuo siol uz ta pati turesiu moketi maziausiai 1Lt daugiau. :(
Ignas

Post by Ignas »

O kaip jum tie planai? man tai nepatiko, geriau pdarytu plana : tarkim : taip 1 mintue XX Ct, bet nuo 17 val iki 20 val. butu nemokamai, ir tarkim abonentinis mokestis 60Lt, bet greitis butu koks 64 kiloBAITAI/ps (ne kilobitai), aisq su vidiniu FTP :)
Gedas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Gedas »

Man atrodo jei nebūtų to įvedimo mokesčio vis keliais daugiau pasijungtų ir finale didesnis navaras išeitų.
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

:D :D :D :D :D :D :D :D
64 KilobAItai??????? tai gaunasi 64*8=512Kilobitu!!!!!!!!
Tokius greicius net pats geriausias DSL planas nesiulo...Net KTU ineto vartotojai (barakiniai, destytuvai) tokio greicio neturi.
Nesvajokit vaikuciai apie tokius greicius, na bent jau pora meteliu...
Man sis planas koks yra labai tinka ir nemanau kad reiktu cia dabar kazka kaitaliot....
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gal kiek ir painoka :? Bet ten tik projektas, kurį aš su Jumis keletą paskutinių savaičių ir aptarinėjau ... Gausite raštišką pranešimą ir bus viskas aišku - kas buvo tik medžiaga svarstymui, o kas yra priimta. :!: Ar geraiu , kad svarstantant kokį varijantą priimti nekvaršinčiau Jums galvos :?: Kas dėl planų - galėtumėte nors ankstesnių temų pavadinimus paskaitynėti... :( Net konkursas geriausiam pasiūlymui buvo.... Jegu ir toliau taip "domėsitės" forumo mežiaga, tai ... :roll:
UAB "Parabolė" direktorius
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

Predator daugeliui 1kilobaitas=1kilobitui :lol: ir pavargsi beaiskindamas kad taip nera.
Tai kiek reiks moket vasario menesi 80 ar 90Lt?
Ziurejau tas lenteles ir negeri itarimai kyla kad link 90Lt sukama :?:
P.S Ktu internetas yra zveriskas zinau is savo patirties.
Ignas

Post by Ignas »

Tiesa sakant tai cia tik parabole bitais skaiciuoja :? o DSl'as skaciauoja BAITAS! taigi internetas butu ne kaip geriausiais dsl planas (p.s. geriausiais dsl planas yra 1.024 MB/PS tai vo butu tik puse Dsl prasciausio bet turbut vistiek 4x greciau :)

P.S. Ash irgi susiduriau su KTU greciu predator turputi uzsnudai turbut :), beto nemaiskit dangaus su zeme (cia parabole ir KTU) :)))
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

bitais takas matuoja ... ir nerejkia lia lia

p.s. tai sausis jau bus su nuolaidom ar dar be ?
Ignas

Post by Ignas »

Oi trugdi,

tai va DSL silpniausiais yra 128kb/ps o parabole irgi 128kb/ps :)) ir sakai nera skirtumo tarp paraboles ir DSL ane?
Post Reply