Kokius matote Silainius po 1...5 metu?

Moderators: Leonas, steponas

gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

persu katina
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

gdrz, wel apie sawo sunia pasakuojy? :D :?: :!:
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

tejp
edzhy
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by edzhy »

ai ten kazkox belekox :mrgreen: taksas maisytas :D nu bet fainas suniukas buvo, gaila... :cry:
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

mano taj maxas, bet ce vardas o ne veisle :)
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

Paprashykit Montenio kad uzhkurtu foruma koki Zoo ir diskutuokit, tema jei nematot apie shilainius. Blemba su visom temom taip, arba prirasho smailu ir alaus bonkiu, arba nusigrybauja. Kiek gi galima?
arvydas
Pradedantis
Pradedantis

Post by arvydas »

As tai manau kad reiktu visiems zmonems keisti mastyma :roll:
Reikia klibinti Silainiu seniunija , kuri turetu paruosti kazka panasaus i rajono pletros projekta bet rimtesni negu deduku svaiciojimai,ir tada isieskoti lesu is miesto valdzios kuri sutiktu finansuoti .Seniunija neturetu klausineti ir galvoti kaip dirbti o dirbti ir stipriai dirbti tada ir rezultatu gales pasigirti :evil: :twisted: :evil:
Manau kad tada ir gyventojai gales prisijungti ir kazka pagelbeti nes dabar situacija yra tokia :kas ne mano tas ne mano reikalas :?
Straikas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Straikas »

Ponas steponai tai kaip cia kanors masto dar...pvz del tu kameru nuskambejo ir viso...bet kz gal prie tu pagerejimu priskirti reiketu statybask ur sale gaisrynes vyksta vis kazkas bus jawja...jai neklystu tai ten bus "vandens atrakcijonu parkas" ar cia isvis nusishnekejau belekaip..ba tiksliai ir pats nzn...
Lizard
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Lizard »

Tai chia tipo dbr eisiu nusipirksiu maishiuku kai vesiu suni i lauka, ir paskui jo ... "Sunkios dienos darba" ... susirinkti i maisiuka ir nesti iki konteinerio.. dar porai zmoniu sukelti siauba.... Nu vienzo.. Nemanau kad del tu sunu kasnors kanors darys (:

tesiant tema.. Silainiuose tikrai didelis nusikalstamumas.. Per paskutine savaite is 3 mano draugu atimti telefonai, vieno masinos langas isdaustas ir isimtas magas, ir 2 sumusti, nes nedave telefonu (:

O siaip... Statykit bilijardine!!! CS'ininkai eis kamuoliuku stumdyti!! (:
Post Reply