Vagys žvalgosi
pas mane laiptinej niekaip shviesos nera - nervina nerealiai, ypach kai vakarais grizhti namo: atidarai laiptines duris, o ten tamsu kaip nesakysiu kur labai sekmingai gali ir i galva gaut, ir su visu turtu atsisveikint
bet kas pikchiausia - kad ta elektra butu, laidai tvarkingi, tik kad gaidzhiai lemputes ishsukineja, o kai tu nebelieka, tai visus lizdus ishlupa jau koki trechia karta... ir jauskis tu zhmogus saugus...
bet kas pikchiausia - kad ta elektra butu, laidai tvarkingi, tik kad gaidzhiai lemputes ishsukineja, o kai tu nebelieka, tai visus lizdus ishlupa jau koki trechia karta... ir jauskis tu zhmogus saugus...
Tau daba pasakys pvz:"Cia is Kauno energijos, reikia skaitliukus patikrint"M-fucker wrote:siaip wisada gamale per akute pasiziurejus, jej nepazystamas zmogus pasiklawst kas...
Atidarai duris - per galva gauni
Neatidarysi duru, berakinant duris is nugaros kals...
Cia kaip kazkas sake, jei nores tai isilaus.....
- M-fucker
- Aktyvus narys
NeXXuS, tai jo jej nores tai isilaush... Bet siaip ish visokiu imoniu zmones buna su speciala apranga ir visada turi darbuotojo pazymejimus ir per akute gali paprashyt, kad ta pazhymejima parodytu... Cia nera problema...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...