Isbanino ...

Moderators: Leonas, steponas

Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

nu nu .. tai kur ta zhodzhio laisve ka ? uzh beleka banaj ... nu i naxui tada
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamasis Trugdi :D
Prie ko ta čia žodžio laisvė - negi ir Jūs, vienas iš labiausiai išsilavinusiu jaunuolių, priklausote tai pono seimo nario Uspaskich žmonių grupei, kurie net ir raštu bendraudami negali išsiversti be "neįkainojamos rusų tautos kultūros dalies" :?: 8O Šiaip aš ir nepriklausau tai žmonių grupei , kurie garsiai kalbėdami kontroliuoja kiekvieną savo žodį ir jegu netyčia nusikeikia iškarto artimiausia sekmadienį bėga dėl to išpažinties :lol: Jeigu reikėtų sekmadienį per tą išpažintį išsakyti visus kartus kur per savaite aš nusikeikiau ir dėl ko - kunigas į bažnyčią turėtu ateiti kokią 6 ryto , o bigtų mano nuodėmes klausyti tik kokią 12 nakties :oops: reikėtų man net atskirą klausyklą išskirti ir kelias pamainas kunigų paskirti. :oops: Bet tai vyksta dėl to, kad kalbant tiesiai ir dar su emocijomis nėra laiko pasitikrinti - žodis ne žvirblis - nebepagausi :!: , o parašęs jums pranešimą aš visada po kelis kartus patikrinu ir klaidas ištaisau, kad be reikalo nepiktinti jūsų dėl savo "neįkainojamos rusų tautos kultūros dalies" super aukšto žinojimo :roll:
Taigi rašykite ka norite, aš viską priimsiu, tik be keiksmažodžių. :evil: Negalite tiksliai nusakyti savo emocinės būsenos ar situacijos be "neįkainojamos rusų tautos kultūros dalies" - rašykite privačias žinutes (PM), tik nederkite lietuvių kalbos VIEŠAI :evil: ir taip visur pasaulyje dabar garsėjame ne iš gerosios pusės... :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

o "anglu kalbos neikainojamas vertybes" ghalima naudoti ? :lol: :lol:
Ignas

Post by Ignas »

ASH balsuoju UZ nes uzkniso jau! siulau dar ir nuo FTP bishki apribot
nes yra galimybe kad cheateriai ir thrina faijliukus
o tam kuris cheatina serve, trina faijlus tai spyrt ish paraboles kaip obuoly!!! :evil: :twisted: :twisted:
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

4Shefas:

bet juk rusishkas keiksmazhodis yra LYGIAI TOKS PAT raidziu derinys kaip ir bet kuris lietuviskas zodis ... gal as ji suprantu kitaip nei jus? o gal as ji vartomadamas norejau pasakyt kazka kito nej jus supratot?

aj chia po filosofijos paskaitos bishki :/
Ignas

Post by Ignas »

Hmz tada trugdi naudok zvaigzsdtues :D pvz.:

Eina ** kaip nesiseka ***** kad jus kur ******** Sutrauktu ir **********!
Jonas13
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Location: Kaskokia galaktika/ Saules sitema/ Zeme/ Europa/ Lietuva/ Kaunas/ Silainiai/ Kompas namuose :)

Post by Jonas13 »

Ne nu neuzdrauskit keiktis..... gi Lietuva laisva salis jau ..... ir dar demokratija pas mus.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Tai ir keikitės lietuviškai:
:arrow: po paraliais
:arrow: žalty tu žalty
:arrow: po perkunais
:arrow: kad tave kur kelmas
:arrow: kad tave zuikiai užbadytu

ir t.t. :lol: :lol: :lol:
UAB "Parabolė" direktorius
Jonas13
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Location: Kaskokia galaktika/ Saules sitema/ Zeme/ Europa/ Lietuva/ Kaunas/ Silainiai/ Kompas namuose :)

Post by Jonas13 »

Nu tada tai... Po paraliais tie zalciai rusai prikiso mum i galva visokiu keiksmazodziu, kad juos kur velnias :lol: :lol: :lol: :lol:
Ignas

Post by Ignas »

Jonai, atsargiai dar diversantas rasizmu apkaltins =]]]
Post Reply