Apklausa ....
- Jonas13
- Aktyvus narys
- Location: Kaskokia galaktika/ Saules sitema/ Zeme/ Europa/ Lietuva/ Kaunas/ Silainiai/ Kompas namuose :)
Apklausa ....
Pas mane tai zeurei veluoja ateiti...
- Jonas13
- Aktyvus narys
- Location: Kaskokia galaktika/ Saules sitema/ Zeme/ Europa/ Lietuva/ Kaunas/ Silainiai/ Kompas namuose :)
daba taip... dingo internetas, paskambinau parabolei ir pasakiau, man sake kad atsius siandie kompiuteristus paziuret kas yra pralaukiau visa diena ir jie neatejo.... vakare vel paskambinau ir sake, kad kita diena ateis ryte apie 9 val. atejo 11:30 apsirukes ir t.t. ir interneto vistiek nesutvarke ... ir taip visa menesi
skambini kiekviena diena, o ateina kas antra **. apie 17 val paskambina ir pasako, kad siandie nespes .... jau uzkniso, dar karta taip bus, tai vesiuos DSL'a., nes kaimynus jau irgi baigia uzknisti...
skambini kiekviena diena, o ateina kas antra **. apie 17 val paskambina ir pasako, kad siandie nespes .... jau uzkniso, dar karta taip bus, tai vesiuos DSL'a., nes kaimynus jau irgi baigia uzknisti...
Kadangi aš noriu irgi žinoti kada ir kokie gedimai buvo, paršau visus gedimus registruoti kol kas tel. 377199. Dabar steigiama avarinė tarnyba, kuri turės mobilų telefoną ir vėlyvai nakčiai - autoatsakovą. Visi registruoti gedimai bus kaupiami ir analizuojami kompiuteriu ir visada galėsime sužinoti kas kada kreipėsi ir kada buvo kas nustatyta, kas taisyta ir t.t. Dabar apie gedimus žinau ne viską...
UAB "Parabolė" direktorius
Noriu žinoti su kuom dar taip buvo pasielgta Nenorite rašyti viešai - rašykite PM arba ktv@parabole.lt
UAB "Parabolė" direktorius