prisijungelio pavojus

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

prisijungelio pavojus

Post by G.Gap »

laba diena ponas Steponai.

noreciau pasiteirauti ka man daryti.. mat pas mane letas internetas (labai), ant vieno TV rodo tik ~20 kanalu ir neleidaia filmu sarasho pasiziuret.. draugai sako kad cia pas mane kazkas kabeline vagia. ar taip gali buti ir jei taip tai ka man daryti ???
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

Internetas ir kabeline nepriciom.
Nevisi telikai sugeba visus kanalus rodyt ypac senesni :) arba gal kabelis labai prastas.

Kas per daiktas filmu satasas tai neikirtau.
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by G.Gap »

internetas ir kabeline zinau kad nepriciom taciau kabeline rode gerai tik va dabar jau neberodo (BUVO bazinis paketas). tik va sakau keista jog nei tas gerai veikia, nei kitas.

filmu sarashas tai movies.parabole.lt

ps. tavo bajerio su senu teliku levas..
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Jei tai butu bajeris buves.... (cia apie telika :twisted: ) O movies turetu veikt.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Geriausia savo visais įtarimais pasidalinti 377199 - kaip ranka nuima. :)
UAB "Parabolė" direktorius
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by G.Gap »

as tik norejau paklausti ar taip gali buti. nenoriu be reikalo zmoniu savo problemom uzkraut. jie ir taip daug dirba.. :wink:

ps.- nenorejau ir nenoriu nieko izeist ar panashiai..
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

man tai atrodo kad tau paranoja :twisted: :roll:
welcome to the club :mrgreen:
Image
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by G.Gap »

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Į tokius abonentų nusiskundimus aš reaguoju labai rimati ir nemanau, kad jie yra iš piršto laužiami - šaknys kažkur turi būti :?
Tik nevisai suprantu problemos esmės - reikia truputį tikslumo :!:
Pirmiausia reikia atskirti problemas pagal paslaugų rūšį:
:arrow: internetas sau
:arrow: kabelinė -sau.
Jeigu kažkas nelegaliai prisijungė prie jūsų KTV įvado - blogai rodo televizorius - sniegas, vaizdo trūkčiojimai , šnypštimas, žiūrint futbolą - palei vieną futbolistą bėga visa eilė antrininkų (vaizdo atspindžiai) ir t.t.
Jeigu panašus veiksmas vyksta su interneto įvadu - jau kalba eina apie visai kitokius dalykus ... o kokius aš net pats dorai nežinau - visus įtarimus meistrai tikrina vietoje :!:
Tik galiu pasakyti - kenkėjai anksčiau ar vėlaiu visvien pakliūna ant meškerės ir būna atitinkamai pagal "nuopelnus" nukenksminti :twisted:
Taigi siūlyčiau perdaug netaupyti ant telefono ir skambinti 8-682-47192 ir konsultuotis, arba jeigu netingite - galite pas mane į Parabolę užsukti - aš jau rasiu būdų kaip ką suriktuoti, kad tokios "įdomios" problemas jūsų nekankintų :)
UAB "Parabolė" direktorius
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by G.Gap »

aciu ponas shefai. man kaip tik shito ir reikejo. jau kraunu telefona.. :wink:
Tom
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tom »

O kas kaltas jei pas save galiu žiūrėt ir mikrovisatos programas, gal irgi prisijungėliai :) ? T.y. nors ir silpnai bet matomi mikrovisatos kanalai. Šiaip tai yra pliusu - galima net spalvotai(nors su sniegu) pasižiūrėti MTV ir MTVhits ir minusų - trugdo kai kuriems parabolės kanalams (Halmark ir kt. kurių dažnis sutampa su MV). Spėju kad kažkur laitinėj šalia pravestas MV kabelis šalia parabolės, tai ir persiduoda signalai. Kadangi nemaišo mano žiūrimiems kanalams tai bėdos tame nematau
Varanas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Varanas »

Hehe - dar kadaise kai nedirbau, mokinausi shulej, labai norejau kabelines, o tevai nedave $$ - laiptinej prie kaimyno kabelio priklijavau sluotele (kam reikia - tas zino kas cia yra) tai laimingai ziurejau kabeline ir beveik visas programas for free :) Aisku kokybe ne 100%, bet pasakysiu kazkur 80-90% ... :twisted:
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
G.Gap
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by G.Gap »

vienas dalykas kai tu ziuri papildomus gerus kanalus o kitas (pas mane) kai nematai puses bazinio paketo kanalu. manau cia rimta beda.. :?
Post Reply