Veduosi KTV - kiek kainuos kabelis, dalikliai ir t.t.
ta pachia tema, apie koduotus kanalus. Ar imanoma pas jus uzh ta papildoma mokesti gaut dekoderi, adapteri ar kas ten do sh jungias, kuris tiktu i standartini antenos kishtuka, pas mane ant tv-tunerio nera scart'o ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
nezhinau, nesidomejau, pas mane nera, o kadangi tv tunerio principas visvien lieka tas pac kaip ir paprasto tv, tai nematau trukdzhiu kodel jis ten negaletu but ...
Dekoderį galima pajungti ir visai be video jungties - ten toks laidukas įsikiša į TV vidų pro bet kuria skylutę ir viskas.itanium wrote:... kuris tiktu i standartini antenos kishtuka, pas mane ant tv-tunerio nera scart'o ...
Lizdų (tulpės arba scart'o) buna pagal reikala tik privynioti ant to laiduko. del naudojimo patogumo, nes kai tik pro skyle yra ikištas dažnai išsitraukia ir jį vėl reikia kaišioti
UAB "Parabolė" direktorius
kad labai jau tas scart'as gremezdishka jungtis. klausimas ar ishviso fizishkai butu imanoma pagaminti pci tv tuneri su tokia jungtim aishq kokiu ishoriniu tuneriu gal ir yraitanium wrote:nezhinau, nesidomejau, pas mane nera, o kadangi tv tunerio principas visvien lieka tas pac kaip ir paprasto tv, tai nematau trukdzhiu kodel jis ten negaletu but ...
O tai nestatot filtru skydinej ? Tada galima bandyt nuhackintisteponas wrote: Dekoderį galima pajungti ir visai be video jungties - ten toks laidukas įsikiša į TV vidų pro bet kuria skylutę ir viskas.
Lizdų (tulpės arba scart'o) buna pagal reikala tik privynioti ant to laiduko. del naudojimo patogumo, nes kai tik pro skyle yra ikištas dažnai išsitraukia ir jį vėl reikia kaišioti
Tai parasykit kokius kabelius ir daliklius rekomenduoja meistrai. Dabar pažiūrėjau skydinėj , tai iš Parabolės dežutės pajungtas pats pigiausias daliklis, koks Senukuose yra (3-4Lt), taip kad su tuo "turgaus fuflo" atsargiau
Dabar kabeliai - ar pakanka RG59, ar dėt RG6 ar dar geresnį ? Gal reikia daliklio su stiprintuvu ? Nu reiks savaigali paskaičiuot, kiek decibelu pametu, kol iki TV plokštės daeina.
Dabar kabeliai - ar pakanka RG59, ar dėt RG6 ar dar geresnį ? Gal reikia daliklio su stiprintuvu ? Nu reiks savaigali paskaičiuot, kiek decibelu pametu, kol iki TV plokštės daeina.
Skambini 37-71-99, sakai ką reikia padaryti - ir visos problemos
Kam tau galvą sukti ir užkišti smegenis nereikalingais dalykais
Jei kaimynas paistatė kinietiška daliklį ir jam gerai rodo - 3 kartus valio ir viskas
Man pavyzdžiui visai yra neįdomu kokiu kuru aš važinėju - svarbu gerai ir patikimai mašina dirba, gerai traukia ir nesmirda
Taip besiaiškinant galima daeiti iki to, kad pradėsime aiškintis iš kurios vietos Saharoje kasa smėlį puslaidininkių gamybai ...
Kam tau galvą sukti ir užkišti smegenis nereikalingais dalykais
Jei kaimynas paistatė kinietiška daliklį ir jam gerai rodo - 3 kartus valio ir viskas
Man pavyzdžiui visai yra neįdomu kokiu kuru aš važinėju - svarbu gerai ir patikimai mašina dirba, gerai traukia ir nesmirda
Taip besiaiškinant galima daeiti iki to, kad pradėsime aiškintis iš kurios vietos Saharoje kasa smėlį puslaidininkių gamybai ...
UAB "Parabolė" direktorius
sumos perdaug juokingos, kad pradet skaichiuot kiekviena centa... kaip sakoma: skupas moka du kartus... taiip ir tu sumokesi, uzh dalikli senukuose sumokesi 3-4lt o uzh benzina iki senuku, dar tiek pat ...