del tvarkos muzikos srity

Moderators: Leonas, steponas

vilma
Pradedantis
Pradedantis

Post by vilma »

XaTrIx-tave niekas nekabna kalbejosi tik montenis su 3dv1n4s
tu isikisai i pokalbi ir pradejai kabintis prie vilmos ne isio ne is to. tai tavo vamzdis nepatinka aiskini kad nesioji ji visur ir prasai meeistru kad tau toki tarp koju padarytu tai monteniui nurodinejika ka daryt su vilma lygtai jis proto savo neturi tai tave vilma knisa ar tu zinai kas reiskia zodis knisa,rasai kad patys nieko nedaro nu as zinau kad tu darai tu prie taubuciu sniega nuvalei aciu tau dabar dar liko prie iki galetrum nueiti paskui dar pasakysiu kur reik nuvalyt zinok kodaugiau narvuosies to daugiau apsisiksi sekmes. ruosk valytuva didysis darbininke vilma arba ringo
vilma
Pradedantis
Pradedantis

Post by vilma »

ir zinok grazuoli kad mano seneli naciai susaude 9 forte ir uz tuos zodzius kurios tu citoji isA. Hitler. "Mein Kampf"as tau nedavonosiu ringo
XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

toj ash tau pavalysiu man rodos.. aaaabbbbrrr truko kantrybe, per lajda daug naglu maciau... ir ish vis.. jejgu baxuras taj kalbek su normaliu niku che neishsipisinejas. :x :x :x
Vienybe! Lygybe! Brolybe! OLE!
XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

hehehe ;]] tipo Hitleris kajp autorius yra prastas? perskajtyk, suprasi :twisted: o kajp tu man nedovanosi? :wink:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pabodo žiūrėti kaip tyčiajamsi - vilmai banas savaitei pagal IP :x
Last edited by steponas on Mon Jan 19, 2004 6:25 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

Duris uz tave darines ir atims darba is taves vot liksi be darbo :twisted:
Was is das ? Megsta medu meskinai :))
XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

Labai didelis dekui Gerb. Steponui. Mazhiau nervu gadinsiu :drinking:
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

:mrgreen:
Was is das ? Megsta medu meskinai :))
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Gerai , o tai ash jau ir ruosiaus panasiai pasielgt, bet kadangi cia mano adresu daug nusiskundimu tai dar netaip suprastu. Nors ir taip netaip supras :twisted:
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

XaTrIX wrote:hehehe ;]] tipo Hitleris kajp autorius yra prastas? perskajtyk, suprasi :twisted: o kajp tu man nedovanosi? :wink:
nepretenduoju i didelius specus literaturos srity, bet ar ta knyga tikrai hitleris parashe??? ash lyg kazhkur girdejau kad kazhkoks garsus vokiechiu autorius parashe ta knyga uzh hitleri. nu aishku kur tu nerashysi jei diktatorius prasho... :roll:
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

pagal nutylejima tai Pats Hitleris rase... bet tik pagal nutylejima... sape tai nesuprantu kuo tokio ypatingo ten yra toj knygoj literaturiniu atzvilgiu... tai kas jis renge genocida, planavo sunaikint ne ariju kilmes zmones? Cia kai stogas pavaziuoja ir fanatizmas smegenis valdo... srry kad ne i tema, bet norejau parasyt... :|
XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

hm..nu jis ja parashe kaj kalejime buvo.. dar priesh taj kaj tapo diktatorium pagal mane.. ten ishdestoma visi jo nora, tixlai ir pan. :wink:
raimis44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by raimis44 »

Ineto y durchata tikrai nera yvesta . Nors to zmogaus asmenybe tikrai susidvejinus :mrgreen:

Reikia maziau kreipti demesio y tokius postus , paprasciausiai neatsakyti ir tvarka buti , greitai tas naujo abonento-tvarkdario optimizmas isgaruotu !

Ten reiktu savaites , kad viska sutvarkyti , o per ta savaite butu dar nauju mp3 primesta :?

Padetis be iseities , nebent kasnors po 2 h kiekviena diena sedetu ir tvarka darytu :mrgreen:

[T]
When I raise my flashing sword
And my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies
And I will repay those who haze me
O Lord, raise me to Your right hand
and count me among Your saints
And I am reminded on this holy day
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

steponas wrote:Pabodo žiūrėti kaip tyčiajamsi - vilmai banas savaitei pagal IP :x
teisingai :wink: Xatrix gal turi knyga Main kampf ir galetum paskolint ? :roll:
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

XaTrIX wrote:hm..nu jis ja parashe kaj kalejime buvo.. dar priesh taj kaj tapo diktatorium pagal mane.. ten ishdestoma visi jo nora, tixlai ir pan. :wink:
na nezhinau. abejochiau. per kazhkokia dokumentine laida rode. o kokia propaganda pats hitleris paskleide tai chia zhinai... kotai mane itarimas kamuoja, kad jis ta knyga ishleido ( ne parashe bet ishleido ) jau budamas diktatorium, o kada parashe tai gale sakyti tada jau kai buvo diktatorius, kad ir kudikysteje :roll:

P.S. sori uzh zhiauru offtopic'a, bet neishtveriau :oops:
Post Reply