Parabolės FTP darbas?
LAN - local area network - a local computer network for communication between computers; especially a network connecting computers and word processors and other electronic office equipment to create a communication system between offices...
kazhkaip nepanashu ...
kazhkaip nepanashu ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Re: Parabolės FTP darbas?
FTP aš pats naudojuosi labai retai, todėl gerai nežinau kas ten kaip vykstaarturaz_ wrote:Tiesiog norėjau pasidomėti kodėl ...
Man asmeniškai niekad jis įtartinai nedirbo ir pastriges nebuvo - jei pas visus dirbo, tai ir pas mane dirbo
Pagal mane Parabolės FTP nėra kažkoks išskirtinis - tikriausiai yra toks kaip ir visi
Abonentų tarpe yra žmonių, kurie patys yra tokius pat FTP pas save "pasikūrę" ir manau jie geriau atsakys pas mus normalu ar ne ...
UAB "Parabolė" direktorius
Jei neturi smegeno , kad normaliai FTP naudotumeisi , tai jau tauvo beda .
Lauzi kieta , su kazkokiom kopintom sh ataskaitom kaip ir kas pas tave daros
Geriau parasyk , ka naudoji prisijungimui prie FTP . Tada galima bus spresti , ar tu toks , kaip cia kaikurie minejo ar ne
O tada paaiskinsiu , kaip isvengti negyvu sesiju
[T]
Lauzi kieta , su kazkokiom kopintom sh ataskaitom kaip ir kas pas tave daros
Geriau parasyk , ka naudoji prisijungimui prie FTP . Tada galima bus spresti , ar tu toks , kaip cia kaikurie minejo ar ne
O tada paaiskinsiu , kaip isvengti negyvu sesiju
[T]
When I raise my flashing sword
And my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies
And I will repay those who haze me
O Lord, raise me to Your right hand
and count me among Your saints
And I am reminded on this holy day
And my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies
And I will repay those who haze me
O Lord, raise me to Your right hand
and count me among Your saints
And I am reminded on this holy day
Sveiki. Gyvenu 1 Silainiuose. Ar cia man ir dar kitiems siuntimas is ftp sudaro problemu. Naudojuosi Windows Commanderiu. Greitis svyruoja nuo 5kbytes/s iki 120kbytes/s, siuntimas nuolatos pastringa kelioms sekundems ir vel pradeda siusti. Prisimenu laikus, kai kazka Parabole atnaujino ir siuntimas buvo apie 400kbytes/s. Ar gal kokia kita programa naudoti siuntimui is FTP? Aciu uz demesi.
programos greichio nepakels, nu nebent tu naudojai win downloada shiaip chia nesenai bandzhiau experimenteli toki, tai ir su flashget ir su flashfxp tas pats sh gavosvilianas wrote:Sveiki. Gyvenu 1 Silainiuose. Ar cia man ir dar kitiems siuntimas is ftp sudaro problemu. Naudojuosi Windows Commanderiu. Greitis svyruoja nuo 5kbytes/s iki 120kbytes/s, siuntimas nuolatos pastringa kelioms sekundems ir vel pradeda siusti. Prisimenu laikus, kai kazka Parabole atnaujino ir siuntimas buvo apie 400kbytes/s. Ar gal kokia kita programa naudoti siuntimui is FTP? Aciu uz demesi.
beje greitis tikrai suprastejes man rodos vel limitas 400kbps uzhdetas