Kaledines nuolaidos
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Vilkas, aik i www.parabole.lt ir ziurek kokios tau noulaidos kaledines, arba per tv ziurek
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Neturiu kaip pats patikrinti - pas mane I-6 planas
Pažiūrėjau kaip pas gerbiamą itanium "siurbia" - matosi, kad greičio prieauglis yra nemenkas - 1:00 buvo net virš 200 kbps, tik gal pati siurbimo programa daugiau neatiduoda
Pagal bendrą srauto suvartojimo grafiką naktinio srauto suvartojimas padidėjo gal kokiais 7 ... 10% ir lieka dar jo sočiai
Parašykite kaip kitiems siurbiasi naktį
Pažiūrėjau kaip pas gerbiamą itanium "siurbia" - matosi, kad greičio prieauglis yra nemenkas - 1:00 buvo net virš 200 kbps, tik gal pati siurbimo programa daugiau neatiduoda
Pagal bendrą srauto suvartojimo grafiką naktinio srauto suvartojimas padidėjo gal kokiais 7 ... 10% ir lieka dar jo sočiai
Parašykite kaip kitiems siurbiasi naktį
UAB "Parabolė" direktorius
Pas mane viskas OK nuo tada kai rasete "šianakt jau turėtu veikti".
Tikrinau "bandwidth speed test" rodo dvigubai nei anksciau, o ir taip jauciasi.
Dekui uz dovaneles.
Kai gerai tai visi tyli : ), Stepona prisimena tik kai blogai kas buna : )
pst.: nepamirskit kad tai veikia tik naktimis.
Tikrinau "bandwidth speed test" rodo dvigubai nei anksciau, o ir taip jauciasi.
Dekui uz dovaneles.
Kai gerai tai visi tyli : ), Stepona prisimena tik kai blogai kas buna : )
pst.: nepamirskit kad tai veikia tik naktimis.
Sunku ginčytis su nuoga mergina!!!!!
mano kaip buvo vidurkis surbimo apie 12kBps taip panashus ir liko, tik skirtumas, kad kartais shokteli iki 19-24, o taip pat ir nukrenta iki 5-8 ( nenusistovi didesnis vidurkis ). nedryschiau del to kaltinti paraboles, bet visko gali buti, gal tiesiog nepakanka paraboles srauto. diena tai buna bejeik be dideliu pokychiu apie 12-13.
P.S. susidaro toks ispudis, kad tas didesnis greitis gali ishsilaikyti tik siunchiant koki nedideli faila trumpa laika.
P.S. susidaro toks ispudis, kad tas didesnis greitis gali ishsilaikyti tik siunchiant koki nedideli faila trumpa laika.
Srauto nei dieną, o tuo labiau naktį, netūkstajeZuZ wrote: ... P.S. susidaro toks ispudis, kad tas didesnis greitis gali ishsilaikyti tik siunchiant koki nedideli faila trumpa laika.
Naktį jo neišnaudojate netgi 50%
Reikia matyt žiūrėti iš kur siurbiate ir su kuo siurbiate.
Tarp jūsų yra protingesnių už mane ir tikriausiai gali geriau paaiškinti kame čia šaknys
UAB "Parabolė" direktorius
Pas mane kai taip greitis sokinejo du trojanus radau. Jokia programa neaptiko ju. Inetas striginejo. Q2 pasileidziu - kas minute rozetes matau, nu galvoju kazkas trafika tikrai man eda nors viskas isjungta. Pradejau rankiniu budu ieskoti, viena radau win.ini uzkrovime ideta, nei regedite run nei kitur nesimate. Pagal pavadinima radau Win kataloge *.exe failiuka. Isiaiskinau kad tai klavituros spijonas ir dar kazkoks s..dzius. Padariau paieska visu *.exe failu Win kataloge, ziuriu dar vienas *.exe neseniai sukurtas nors nieko neinstaliavau. Istryniau ir ta. Perkraunu, testuoju ant Q2 - pingas OK, rozetes dingo, eina kaip turi buti, reiskia jie ir kniso prota.
Sunku ginčytis su nuoga mergina!!!!!
nereik pamirsht kad pakilo tik download'as o ne uploadas,taip kad jei kas naudojates ten kokiom kazzom ar asilais, kur proporcingai uploadui eina ir dowloadas, tai didelio greichio tikrai ner ko tiketis ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2