interneto tiekimas
interneto tiekimas
siandien snekejau su mv darbuotoja del interneto tai sake kad parabole perka is ju kanala
o jei imsi tiesiai is ju (tipo padarys po nauju metu) tai bus pigiau ir greiciau..
ar tiesa ar sh mala?
o jei imsi tiesiai is ju (tipo padarys po nauju metu) tai bus pigiau ir greiciau..
ar tiesa ar sh mala?
Pas mane neperseniausiai buvo atvykes pats Mikrovisatos TV šefas ponas
Raimondas Gaidys. Vienas iš klausimų buvo "dėl sąžiningos konkurencijos". Man atrodo, kad ponas Raimondas apie tokias agentų "šnekas" nieko nėra girdėjes
VISŲ labai prašau atsiuskite man PM kur nurodykite:
Koks Jūsų adresas
Kada buvo kalba su Mikrovisatos agentu - data ir laikas
Agento pavardė (jei nežinote, tai kaip atrodė- vyras ar moteris, kokio maždaug amžiaus, kaip buvo apsirengus ir kitos žymės, kurios padėtų nustatyti tapatybę)
Kuo detalesnį pokalbio aprašymą
Be Jūsų aktyvios pagalbos aš neišsiversiu
Raimondas Gaidys. Vienas iš klausimų buvo "dėl sąžiningos konkurencijos". Man atrodo, kad ponas Raimondas apie tokias agentų "šnekas" nieko nėra girdėjes
VISŲ labai prašau atsiuskite man PM kur nurodykite:
Koks Jūsų adresas
Kada buvo kalba su Mikrovisatos agentu - data ir laikas
Agento pavardė (jei nežinote, tai kaip atrodė- vyras ar moteris, kokio maždaug amžiaus, kaip buvo apsirengus ir kitos žymės, kurios padėtų nustatyti tapatybę)
Kuo detalesnį pokalbio aprašymą
Be Jūsų aktyvios pagalbos aš neišsiversiu
Last edited by steponas on Fri Dec 20, 2002 7:37 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Ar ne bus cia daug triuksmo del TV XXI.
Gal kas pasiule MV TV, kuriame yra ir XXI. Ir suzinojus, kad ir Parabole siulo TV XXI, pareiske, kad Parabole perperka pastaraji kanala ir mums parduoda.
Juk net TV programose yra MV TV XXI
Kas liecia interneta, nemanau kad MV zino kokios jis spalvos ir kuriomis savaites dienomis jis svariausias
Gal kas pasiule MV TV, kuriame yra ir XXI. Ir suzinojus, kad ir Parabole siulo TV XXI, pareiske, kad Parabole perperka pastaraji kanala ir mums parduoda.
Juk net TV programose yra MV TV XXI
Kas liecia interneta, nemanau kad MV zino kokios jis spalvos ir kuriomis savaites dienomis jis svariausias
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change