SUPER naujiena
SUPER naujiena
FTP "incoming\tepm\1-mo ryskio naujiena" direktorijoje patalpinau pranešimo abonentams projektą, kuriame yra pranešama:
apie VIDUTINIO programų paketo papildymą ir naujas šio paketo kainas bei lengvatas ir jų taikymą.
apie abonentinio mokesčio lengvatos taikymą interneto abonentams, kuri priklausys nuo naudojimosi mūsų kabeline televizija stažo.
Laukiu Jūsų atsiliepimų ir komentarų.
apie VIDUTINIO programų paketo papildymą ir naujas šio paketo kainas bei lengvatas ir jų taikymą.
apie abonentinio mokesčio lengvatos taikymą interneto abonentams, kuri priklausys nuo naudojimosi mūsų kabeline televizija stažo.
Laukiu Jūsų atsiliepimų ir komentarų.
Last edited by steponas on Thu Jan 02, 2003 8:10 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Jei nekreipti demesio i tai, kad siame pranesime yra dvi sintaksines klaidos
Grazu
Idomus ejimas - lengvatinis tarifas pirmus 6 menesius
Bet juk turejus pigesne paslauga, kaip nesinori uz ja moketi brangiau
Gal pirmus du menesius lengvata (kad priprastum), o po metu sugrizt prie lengvatinio tarifo (kaip buvo pirmus du menesius) ir veliau kas met truputeli mazinti uz staza.
Grazu
Idomus ejimas - lengvatinis tarifas pirmus 6 menesius
Bet juk turejus pigesne paslauga, kaip nesinori uz ja moketi brangiau
Gal pirmus du menesius lengvata (kad priprastum), o po metu sugrizt prie lengvatinio tarifo (kaip buvo pirmus du menesius) ir veliau kas met truputeli mazinti uz staza.
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
aj nu as kaip visuomet savo stiliui ... be kritikos netobuletume :PP
tai va ... perskaiciau ir beveik nieko nesupratau. daug mandru zodziu, mandru skaicius ir t.t. tas kas rase, gilinosi kelias valandas i teksta, tam gal ir aisku, bet eiliniam zmogeliukui tikrai ten sunku suvokti, kas? kaip? uz ka? ir po kiek? mano manymu zmonem reikia paprastu, konkreciu nuolaidu, o ne kazkokiu filosofiniu isvezdziojimu ... penksininkas sitos rasliavos nesupras, o jauni zmones neturi kada gilintis ... :P
beje .. visiems nesupratusiem ir planuojantiem mane vel uzsipulti pasakau, kad tai yra TIK MANO NUOMONE! :P
tai va ... perskaiciau ir beveik nieko nesupratau. daug mandru zodziu, mandru skaicius ir t.t. tas kas rase, gilinosi kelias valandas i teksta, tam gal ir aisku, bet eiliniam zmogeliukui tikrai ten sunku suvokti, kas? kaip? uz ka? ir po kiek? mano manymu zmonem reikia paprastu, konkreciu nuolaidu, o ne kazkokiu filosofiniu isvezdziojimu ... penksininkas sitos rasliavos nesupras, o jauni zmones neturi kada gilintis ... :P
beje .. visiems nesupratusiem ir planuojantiem mane vel uzsipulti pasakau, kad tai yra TIK MANO NUOMONE! :P
Trugdi
Man kaip tik ir reikia tokios kritikos - kai atspausdins spausuvė bus vėlu pakeisti ir pinigai kaip į balą. Dabar pats laikas viską žiauriai kritikuoti ir taisyti, tik kaip tam žmogeliui parašyti, kad jis skaitytų ir nors kiek pradėtų susigaudyti ką jam čia brukam Norisi parašyti kuo suprantamiau ir trumpiau - nors, kaip rodo praktika, žmonės skaito tik pavadinimus arba pirmus tris žodius.
Visų prašau - nepagailėkite laiko ir pataisytus savo varijantus atsiūskite man email'u steponas@parabole.lt. Labai jums būsiu dėkingas.
Man kaip tik ir reikia tokios kritikos - kai atspausdins spausuvė bus vėlu pakeisti ir pinigai kaip į balą. Dabar pats laikas viską žiauriai kritikuoti ir taisyti, tik kaip tam žmogeliui parašyti, kad jis skaitytų ir nors kiek pradėtų susigaudyti ką jam čia brukam Norisi parašyti kuo suprantamiau ir trumpiau - nors, kaip rodo praktika, žmonės skaito tik pavadinimus arba pirmus tris žodius.
Visų prašau - nepagailėkite laiko ir pataisytus savo varijantus atsiūskite man email'u steponas@parabole.lt. Labai jums būsiu dėkingas.
Jau ir taip kitais metais už transliavimo teises nuo kiekvieno abonento mokėsime apie 2 Lt brangiau negu mokėjome šiemet. "Euro News" iki šių metų pabaigos gaudavome nemokamai, o kitais metais transliuotojas užsirapšė tiek pat kaip už "Discovery" ir "Animal Planet" kartu paėmus Be to Mikrovisatoa TV pažeidė susitarimą ir sužlugdė LKTA (Lietuvos kabelinės televizijos asocijacijos) derybas dėl nemokamos Rusijos valstybinės televizijos programos "PTP Planeta" transliacijos. Mikrovisatai pradėjo transluoti "PTP Planeta" nepasibaigus derboms, todėl teko mums nusileisti ir dabar rusams teks mokėti irgi nemažą sumą. Taip , kad "Euro News" tokioje mūsų situacijoje yra tik aisbergo viršunėlė...
Pirma: tai kur cia neseniai gavom lapelius su pranesimais apie papildymus, jie manau galioja mazumai, nes as naudojuosi baziniu turbut paketu ir man nepasipilde niekas. Man krito i akis TV21 (per mikrovisata ziuredavau) bet nubeges prie teliko dar syki perskaiciau ir supratau kad ne tau martynai melynas dangus, uskoduota.
O jei papildot kokiom nors portugaliskom kalbom, tai galit ir neskelbt, niekam cia neidomu. Kam isvis jos maisosi. Arba jas uz dyka gaunat arba neturit kur deti pinigu.
Antra: cituoju "interneto abonentams - po 1% už kiekvienus kabelinės televizijos stažo metus" . Ar uz interneto abonentini? Jei taip tai 8-9 litai i metus. Daug skaiciavimo jums, o mums i menesi centai, kazi ar verta jums. Mums po kelis centus, o jums nuo musu visu jau suma. Cia kalbu ne savo naudai
Itogi: daugiau filmu kanalu, rusu kalba aisku, nes daugiausia telikus ziuri pagyvene zmones, o jie ta kalba zino kaip savo gimta. Jei sakysit kad paaugliai ziuri angliskai, tai kazin, zinau is praktikos. Jie jei ziuri tai tik koki akvariuma, robinzonus ar muzikini kanala, kuriu pas jus uztektinai ir mauna i tusa, neturi laiko pamokom o ka jau kalbeti apie televizoriu Per rusijos kanalus tikrai nauju geru filmu rodo, o ir rusisku savu nauju jie ten dabar neblogu padaro, o svarbiausia, nera beveik reklamu. O tai labai labai svarbi priezastis. Nes jei mes ir bandom per lietuvos kanalus koki filma paziureti, tai iki antros reklamos, daugiau neiskenciu, perjungiu chiortavai materi.
Kai rinkomes jusu kabeline pirmiausia ziurejom ar yra rusijos visos, ir kai isaiskejo apgaule del RTR kai prisijungeme, norejau atsisakyti supykes, bet paskambinus itikino kad tuoj bus, bet dabar skaitau forume kad mikrovisata jums sumaise susitarti.
Ir usirasykit ant sienos , kad kabeline vis delto renkasi tevai o ne vaikai, kad ir koki jie dideli butu, nes jie beveik neziuri.
O jei papildot kokiom nors portugaliskom kalbom, tai galit ir neskelbt, niekam cia neidomu. Kam isvis jos maisosi. Arba jas uz dyka gaunat arba neturit kur deti pinigu.
Antra: cituoju "interneto abonentams - po 1% už kiekvienus kabelinės televizijos stažo metus" . Ar uz interneto abonentini? Jei taip tai 8-9 litai i metus. Daug skaiciavimo jums, o mums i menesi centai, kazi ar verta jums. Mums po kelis centus, o jums nuo musu visu jau suma. Cia kalbu ne savo naudai
Itogi: daugiau filmu kanalu, rusu kalba aisku, nes daugiausia telikus ziuri pagyvene zmones, o jie ta kalba zino kaip savo gimta. Jei sakysit kad paaugliai ziuri angliskai, tai kazin, zinau is praktikos. Jie jei ziuri tai tik koki akvariuma, robinzonus ar muzikini kanala, kuriu pas jus uztektinai ir mauna i tusa, neturi laiko pamokom o ka jau kalbeti apie televizoriu Per rusijos kanalus tikrai nauju geru filmu rodo, o ir rusisku savu nauju jie ten dabar neblogu padaro, o svarbiausia, nera beveik reklamu. O tai labai labai svarbi priezastis. Nes jei mes ir bandom per lietuvos kanalus koki filma paziureti, tai iki antros reklamos, daugiau neiskenciu, perjungiu chiortavai materi.
Kai rinkomes jusu kabeline pirmiausia ziurejom ar yra rusijos visos, ir kai isaiskejo apgaule del RTR kai prisijungeme, norejau atsisakyti supykes, bet paskambinus itikino kad tuoj bus, bet dabar skaitau forume kad mikrovisata jums sumaise susitarti.
Ir usirasykit ant sienos , kad kabeline vis delto renkasi tevai o ne vaikai, kad ir koki jie dideli butu, nes jie beveik neziuri.
Sunku ginčytis su nuoga mergina!!!!!
nu o man pvz kuo MAZIAU rusishku kanalu ir kuo daugiau anglishku. beto chia miau ishsireishke, kad vyresniems reikia rusku tai irgi kaip kam - mano tevas pvz mieliau renkasi anglishkus kanalus. taip kad DAUGIAU ANGLISHKU
to shefas klausimukas del nuolaidos:
pas mane bazinis tv paketas ir internetas, o uz paslaugas moku ish anksto tai kiek pamenu menesiui gaunasi 102lt
tai ta 1% nuolaida skaichiuojama ir uz tv ir uz ineta?
tarkim mano stazas 5m. tai ash dabar mokesiu sekanchius metus su 5% nuolaida (~5lt nuo sumos) o dar sekanchiais jau su 6% nuolaida?
uzakcentuokit dar nuo tv ar nuo ineto ivedimo nuolaida eina (nes chia forume kazkas rashe nuo ineto, o tam *.doc rashoma nuo tv)
to shefas klausimukas del nuolaidos:
pas mane bazinis tv paketas ir internetas, o uz paslaugas moku ish anksto tai kiek pamenu menesiui gaunasi 102lt
tai ta 1% nuolaida skaichiuojama ir uz tv ir uz ineta?
tarkim mano stazas 5m. tai ash dabar mokesiu sekanchius metus su 5% nuolaida (~5lt nuo sumos) o dar sekanchiais jau su 6% nuolaida?
uzakcentuokit dar nuo tv ar nuo ineto ivedimo nuolaida eina (nes chia forume kazkas rashe nuo ineto, o tam *.doc rashoma nuo tv)
Nick'as dažnai būna apgaulingaS ..::[ www.nr1.lt ]::..
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Del euro news tai jau geriau si programa nei Animal planet. jus padarykit apklausa del ziurimiausiu programau. taigi yra programu kuriu vopce nieks neziuri kaip pvz visokio italu ir lenku( jei auto nerodo) ir dar rusu pvz norit pasakyti kad detsky mir ziuri vaikai ??? jie cartoon`us ziuri o ne senus rusiskus filmukus. paskui jau geriau vienas geras filmu kanalas kaip tv 1000 butu pakete kaip atoduotas negu keli s. pvz nese kino, hallmark, ir tt. geraiu 15 kanalu bet labai eru nei 50 bet sudu sudu kur tik kanalus uzima. vo.
Del % tai cia painiai jus padaret biski. kazka paprasciau darykit
Del % tai cia painiai jus padaret biski. kazka paprasciau darykit
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Del "Zhiuri, nezhiuri" jokios apklausos nesurenxi, pvz kur? forume? Su TV pultu sudalyvausi? V-i-l-k-a-s, Prashom patixlint
Idealiausiai butu padaryt pasirenkamus kanalus, kuriuos ishsirenki uzh tuos ir moki. Ajshku che zhewriai sudetingas reikalas ir jauchiu beveik neigyvendinamas... Sheip gerew pagalvojus, che centu skaichiavimas, 20lt/men - kapeikos...
*.doc +- gerai parashytas ir ash susigundzhiau isivest , o del gramatikos kur che Trugdis rashe taj, whatever, svarbu supratau ,kad naulaidu yra, o kiek jos ir kaip ten jas skaichiuot, bent jau man tai tas pac, svarbu yra ...
Idealiausiai butu padaryt pasirenkamus kanalus, kuriuos ishsirenki uzh tuos ir moki. Ajshku che zhewriai sudetingas reikalas ir jauchiu beveik neigyvendinamas... Sheip gerew pagalvojus, che centu skaichiavimas, 20lt/men - kapeikos...
*.doc +- gerai parashytas ir ash susigundzhiau isivest , o del gramatikos kur che Trugdis rashe taj, whatever, svarbu supratau ,kad naulaidu yra, o kiek jos ir kaip ten jas skaichiuot, bent jau man tai tas pac, svarbu yra ...
Nu kodel holmarkas negeras, ten tikrai kartais buna geru gyvenimisku filmu, tokiu niekur nepamatysi. Nenorekit kad pastoviai 24 valandas rodytu vien super gerus filmus. As tai jau nebegliu ziureti tu per lietuvas kartojamu kelis metus vis tuos pacius importinius kovinius pigius slamstus. Netgi vaikai jau sako gal cia komedijos o ne koviniai. O nereikalingu tikrai yra ir kitokiu, kuriu isvardinti negaliu, nes net nesuprantu kokiom kalbom jie ten, kaip jie vadinasi ir apie ka ten, visokiom papuasu kalbom.
Sunku ginčytis su nuoga mergina!!!!!
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Šiandien visą dieną prie to pranešimo praleidau. Aiškinausi kaip žmonės jį supranta Paaiškėjo , kad 90% paskaito ir nė velnio nesusigaudo ką aš jiems noriu pasakyti Kreipiausi į specus ir gavau patarimą nesuplakti pranešimo apie naujo programų paketo transliavimą su pranešimu apie nuolaidas interneto abonentiniam mokesčiui Kiekvieną naujieną patarė pateikti atskirai
Trumpinome, trumpinome ir liko... paskutinį pranešimo tekstą rasite FTP "incoming\tepm\1-mo ryskio naujiena" .
Kokia nuolaidų taikymo procedura - dar tiksliai nenuspręsta. Apie tai pranešime atskiru pranešimu matyt kartu su mokėjimų pranešimais.
Nenoriu jums įkirėti, bet man labai reikia, kad Jūs pakomentuotumėte ar jau galima suprasti kas parašyta Ir pabandytumė parašyti ką būtent Jūs iš to pranešimo supratote - ką čia mes norime pranešti
Trumpinome, trumpinome ir liko... paskutinį pranešimo tekstą rasite FTP "incoming\tepm\1-mo ryskio naujiena" .
Kokia nuolaidų taikymo procedura - dar tiksliai nenuspręsta. Apie tai pranešime atskiru pranešimu matyt kartu su mokėjimų pranešimais.
Nenoriu jums įkirėti, bet man labai reikia, kad Jūs pakomentuotumėte ar jau galima suprasti kas parašyta Ir pabandytumė parašyti ką būtent Jūs iš to pranešimo supratote - ką čia mes norime pranešti