Pleciamas BITES kanalas

Moderators: Leonas, steponas

AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

itanium wrote:Pas visus normaliai[tame tarpe ir pas mane], ishskyrus 1shilus...
palaukit ateis ir pas jus metas upgreidint iranga :mrgreen:
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

heh, pagyvensim pamatysim...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Manx

Post by Manx »

:roll: ash ish pirmu shilu ir pas mane viskas normalai :-\
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

steponas wrote:Argi b8tina i6 FTP pumpinti piko metu - kam rašyti blogiausią rezultatą... negi pas jus visada taip tebūna :?:
kad pas mane seip jau geriausias rezultatas 120 o apie blogiausia tai kazkaip net baisu pagalvot, ateina atostogos moksleiviu , tai jauciu kad geriausias kris iki vapse kokiu 50 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Image
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

Hamann wrote:
steponas wrote:Argi b8tina i6 FTP pumpinti piko metu - kam rašyti blogiausią rezultatą... negi pas jus visada taip tebūna :?:
kad pas mane seip jau geriausias rezultatas 120 o apie blogiausia tai kazkaip net baisu pagalvot, ateina atostogos moksleiviu , tai jauciu kad geriausias kris iki vapse kokiu 50 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kas tiesa tas tiesa
max ~130 any time.
Mafijozas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Mafijozas »

na pas mane biski didesnis ~300-500,bet vakarais tai buna kokia tik ~80.As kazkaip nepastebejau to interneto dinginejimo.gal 2silams visiems taip?
Moketi moteriai uz seksa, tai tas pats, kas moketi uz Windows'u licenzija.
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

nu **, pabandys tik pirmiem but taip o visiems kitiems gerai ;) nors jei pirmiems daba blogai tai mum pirmiems geriau bus ;) bent pagal logika tiap iseina ;)
Rajmis
Pradedantis
Pradedantis

Post by Rajmis »

steponas,
Tai gal pasakykit, kas ten I shiluose dedasi, kad tokie dalykai vyxta????
Zmones tai ne be reikalo skundziasi. Idomu darosi... :!: :!: :!:
Gyvenimas mažytis - ir nėr čia ko varžytis :):):)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamas Rajmi :D
Aš žinau, kaip tai aktualu jums, gyvenantiems I-muose Šilainiuose, nes ten ir pats gyvenu, bet dabar padėtis nebėra tokia tragiška, kaip buvo lapkričio mėn. :?
Aišku skirtumai tarp cisco ir 3com yra ir jau čia nepadės ir ponas DIEVAS, bet tie skirtumai yra teigiami ir neigiami :!:
Kaip visada neigiamus trūkumus pastebi visi greičiau, o teigiami kažkaip lieka nepastebėti - atrodo, kad taip ir turi būti :?

Aišku, pažiūrėjus į mūsų kaimynus INIT būtų galima pasakyti, kad kiek srauto perkate - tiek jo ir turite ir čia įskaitant ir srautą iš FTP :!:
Man daugelis sako - ar yra jau taip blogai, kai iš FTP siurbiama 1 mbps greičiu :?:

Šiais klausimais pradėjau susirašinėti PM su I-mų Šilainių abonentais ir manau greit turėtų paaiškėti mūsų bendra pozicija šiuo klausimu - gal pavyks išspręsti viską taip, kad ir jums ir Parabolei būtų gerai.
Šioje uždaroje diskusijoje gali dalyvauti visi I-mų Šilainių abonentai. Jei turite kokių minčių - rašykite man PM. :wink:

O pabaigai palikau tokį įdomų dalykiuką - šiandien ryte Marius man pranešė, kad pagaliau "pakaustė" besiožiuojančia techniką ir dabar pagaliau pradėjo pilnai funkcionuoti išplėstas BITĖS kanalas :D
Nežinau kiek žmonių tai realiai pajus, bet dalis tikrai turi PAJUSTI :?
Specialiai nerašysiu kur tai atsilieps - jei pajusite - nepatingėkite ir patys apie tai parašykite :)
UAB "Parabolė" direktorius
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

steponas wrote: Man daugelis sako - ar yra jau taip blogai, kai iš FTP siurbiama 1 mbps greičiu :?:
1 mbps tai ~2h parsipust 700MB, visi normalesni filmai, grajai ir tt uzema min 2CD ~1400MB tai 4h. Plius ir to 1 mbps gana daznai nebuna.
Sakykit ka norit bet 1mbps is vietinio ftp tai ........

P.s. jei kalbetume ar taip blogai 1MB/s vietoj 4MB/s butu kazkas panasiau i vietini ftp.
rmask
VIP
VIP

Post by rmask »

1mbps=128KB/s nu panasiai ir yra :) ko pilnai pakanka ir nereikia verkslent pries pora metu buvo 32KB/s ir uzteko...

jei ko ir reikia parsiust visad galima paleist fone, koki flashget ir veikt ka nors kita, taip, kad ar 2 ar 4H cia tik kantrybes reikalas, as per p2p tuos 700Mb para siunciu ir nematau jokios problemos

geriau padarytumet pasirinkima nesinaudoji ftp -XXLt ar +XXXkbps ar pan, nes vistiek is jo bent jau asmeniskai man nauda menka :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pamiršau pasakyti dar vieną įdomų dalyką :D
Gal dar prisimenate ginčius dėl IP - tikras jis ar netikras :lol:
Ta va - galite juos jau pamiršti - www dabar irgi jungiamsi per BITĘ 8)
UAB "Parabolė" direktorius
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

rmask wrote: jei ko ir reikia parsiust visad galima paleist fone, koki flashget ir veikt ka nors kita, taip, kad ar 2 ar 4H cia tik kantrybes reikalas, as per p2p tuos 700Mb para siunciu ir nematau jokios problemos
As ir tuos 700MB is p2p para siunciuos, be esme ne tam, jei jau vietinis ftp tai tegu buna nors tie 450 kaip anksciau buvo. Pusvalandis tai ne 2h. Apie uploda isvis nekalbu.
rmask
VIP
VIP

Post by rmask »

jei jau vietinis ftp tai tegu buna nors tie 450 kaip anksciau buvo. Pusvalandis tai ne 2h. Apie uploda isvis nekalbu.
bereikalo suki tu sau galva, ypac su uploadu
as asmeniskai kol greitis prastas neketinu ir pradet imt uploadint i ta ftp, nebent kas primigtynai ispraso :)

speju pats ir per p2p siuntiesi sau reikalinga info ir nelauki kol atsiras ftp :P

PS
dabar darau upload i ftp greitis ~15-30K jei nutruks ir nerezumins verciau zmogui i cd irasysiu nei dar syki uploadinsiu :)
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

Tai gal sutvarkys ta ftp, manau tikrai kad ne 450 o 120 netragedija :wink: tikrai, prisiminus tous laikus, kai uploadas i ftp 5kb/s budavo o downloadas ~35 tai.... Turetu greit pasitaisyt mano manymu parabole :wink:
Post Reply