Klausimas administracijai

Moderators: Leonas, steponas

3dv1n4s

Klausimas administracijai

Post by 3dv1n4s »

Ar parabole prisiima kokia nors atsakomybe uz ilgai netvarkoma paslaugu tiekima?
Ar parabole turi atlyginti zala, kuomet paslaugos buvo tiekiamos nekokybiskai?
Jei taip, pas ka kur ir kaip man reikia kreiptis del zalos atlyginimo?
Kokius dokumentus reiktu pateikti? :?:

P.S. laikas kuomet buvo tiekiamos nekokybiskos paslaugos (ir tai zinojo meistrai, kurie privalejo ateiti) susidare jau 6 savaites.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Jegu tai liečia finansinius dalykus, reikia parašyti laisvos formos prašymą UAB "Parabolė" direktoriaus vardu, kuriame turi būti nurodyta:
:arrow: vardas, pavardė, gyvenama vieta, data
:arrow: nurodyti trūkumai, dėl kurių jūs negalėjote naudotis sutartyje numatytomis paslaugomis
:arrow: išdėstyti visas priemones (email'ai, skambučiai ir t.t.) kurių jūs ėmėtės, kad informuoti Parabolę apie gedimą
Šitą prašymą reikia atnešti į abonentinį skyrių. Jis bus perduotas man ir aš, atlikes tyrimą, informuosiu jus apie rezultataus.

Bet pradžiai siulau visą šitą parašyti man PM - gal susirašinėjimo eigoje kas paaiškės ir gaišti laiko vaikščiojant į Parabolę nebereikės.
UAB "Parabolė" direktorius
ausra1
Pradedantis
Pradedantis

Re: Klausimas administracijai

Post by ausra1 »

3dv1n4s wrote:Ar parabole turi atlyginti zala, kuomet paslaugos buvo tiekiamos nekokybiskai?
Ka turi omenyje - nekokybiskos paslaugos?

Na man kartais buna internetas letesnis, bet manau, kad ne viena as juo naudojuosi. Buna, kad kartais neveikia, tai zinau, kad paraboles interneto tiekejai kartais netiekia interneto. O tu kazkodel cia nesamones kalbi. Pabandytum tu taip pries koki telekoma parekauti ...
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

:lol:

paskaiciuok pati... minimalus greitis kitiems ~320-350 man 30-50 santyki primeti? mazdaug 10 kart leciau... ir taip 3 menesiai jei ne daugiau jau... del interneto priekaistu nereiskiu, tiek kiek sako tiek ir gaunu, vakare net ir daugiau...
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

man ir panasiai tik ner kada skambint meistram tad ne tu vienas vaikeli nuskriaustas :D siam pasauly
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

3dv1n4s, siaip Steponas minejo, kad internetas ir vietines paslaugos skiriasi... Gali ju isviso nebuti... Tau parabole teikia interneta, o kadangi sefas pasistenge taj buvo pastatyti FTP, CS ir kiti serweriai... :P
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

nu kas tyli, o kas saukia... jei ir tu tylesi, nieks nieko ir nedarys... ypac del kito zmogaus... suprasciau jei nieks nieko nezinotu... bet as jau 3 kartus buvau pas meistrus... ir kaip matai man vis dar "taiso"... :x
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

zinau kad skiriasi... (m-fucker) del to taip pat klausiau... bet esme kad kai kas pazada ateit... o vaiksto 6 savaites... ir niekaip nedaeina... cia esme... :arrow:
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

nu as pora kart skambinau, rasiau laiska ir ponui Steponui ir paraboles meistreliams.. no result :wink:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

NU man pakolkas wiskas gerai ... (tfu tfu tfu) :) Bet wa kajp skiriasi... 3dv1n4s su tawim tam paciam kieme gyvenam, o skirtyngaj... Turbut tawuo namas uzhkejktas...;)
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

V-I-L-K-A-S tuo labiau... jei rasiai matai pasirodo ne man vienam tox "malonus" aptarnavimas vyxta... klausimas ar taip turetu buti? as manau kad ne... o del tu uzkeiktu namu tj nzn... prietarais netikiu, bet kad musu skirtingi namai ir ant skirtingu modemu viskas kabo tuom tikiu :wink:
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

kaip matau jums labai knieti suzinoti visas smulkmenas... galiu pasakyti kad tox procesas vadinamas paketu dropinimu (atmetimu) pavyzdziui kai paketas keliauja iki manes jis kazkur dingsta... ir del to zenkliai krenta greitis... ir tas dropas vyxta per vietini tinkla... o kadangi internetas irgi ateina su vietiniu tinklu tai reiskias kad ir ineto paketai kai kurie yra dropinami... taip kad kencia ne tik ftp bet ir ineto kokybe... cia tiems priekabiems... kurie prie visko nori prisikabint... :evil:
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

3dv1n4s cia tau del to kad esi netikintis, kaip sakoma dievas tau atlygins su kaupu uz visus tavo blogus darbus :))
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

:lol: Nu tai pagal tavo logika jei as juo tikeciau tj jis man turi atlyginti.. jei as juo netikiu kas tuomet turi atlyginti? im?:) man rodos kad meistrai kurie viska tvarko o ne Dievas... cia religija tj isvis niekuo deta...
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Žinau, kad tave supikdysiu, bet noriu pasakyt, kad pas mane meistrai nekviesti atėjo ir viską sutvarkė. Vietinis tinklas sukasi gerai 8)
Post Reply