Klausimas administracijai
Klausimas administracijai
Ar parabole prisiima kokia nors atsakomybe uz ilgai netvarkoma paslaugu tiekima?
Ar parabole turi atlyginti zala, kuomet paslaugos buvo tiekiamos nekokybiskai?
Jei taip, pas ka kur ir kaip man reikia kreiptis del zalos atlyginimo?
Kokius dokumentus reiktu pateikti?
P.S. laikas kuomet buvo tiekiamos nekokybiskos paslaugos (ir tai zinojo meistrai, kurie privalejo ateiti) susidare jau 6 savaites.
Ar parabole turi atlyginti zala, kuomet paslaugos buvo tiekiamos nekokybiskai?
Jei taip, pas ka kur ir kaip man reikia kreiptis del zalos atlyginimo?
Kokius dokumentus reiktu pateikti?
P.S. laikas kuomet buvo tiekiamos nekokybiskos paslaugos (ir tai zinojo meistrai, kurie privalejo ateiti) susidare jau 6 savaites.
Jegu tai liečia finansinius dalykus, reikia parašyti laisvos formos prašymą UAB "Parabolė" direktoriaus vardu, kuriame turi būti nurodyta:
vardas, pavardė, gyvenama vieta, data
nurodyti trūkumai, dėl kurių jūs negalėjote naudotis sutartyje numatytomis paslaugomis
išdėstyti visas priemones (email'ai, skambučiai ir t.t.) kurių jūs ėmėtės, kad informuoti Parabolę apie gedimą
Šitą prašymą reikia atnešti į abonentinį skyrių. Jis bus perduotas man ir aš, atlikes tyrimą, informuosiu jus apie rezultataus.
Bet pradžiai siulau visą šitą parašyti man PM - gal susirašinėjimo eigoje kas paaiškės ir gaišti laiko vaikščiojant į Parabolę nebereikės.
vardas, pavardė, gyvenama vieta, data
nurodyti trūkumai, dėl kurių jūs negalėjote naudotis sutartyje numatytomis paslaugomis
išdėstyti visas priemones (email'ai, skambučiai ir t.t.) kurių jūs ėmėtės, kad informuoti Parabolę apie gedimą
Šitą prašymą reikia atnešti į abonentinį skyrių. Jis bus perduotas man ir aš, atlikes tyrimą, informuosiu jus apie rezultataus.
Bet pradžiai siulau visą šitą parašyti man PM - gal susirašinėjimo eigoje kas paaiškės ir gaišti laiko vaikščiojant į Parabolę nebereikės.
UAB "Parabolė" direktorius
Re: Klausimas administracijai
Ka turi omenyje - nekokybiskos paslaugos?3dv1n4s wrote:Ar parabole turi atlyginti zala, kuomet paslaugos buvo tiekiamos nekokybiskai?
Na man kartais buna internetas letesnis, bet manau, kad ne viena as juo naudojuosi. Buna, kad kartais neveikia, tai zinau, kad paraboles interneto tiekejai kartais netiekia interneto. O tu kazkodel cia nesamones kalbi. Pabandytum tu taip pries koki telekoma parekauti ...
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
3dv1n4s, siaip Steponas minejo, kad internetas ir vietines paslaugos skiriasi... Gali ju isviso nebuti... Tau parabole teikia interneta, o kadangi sefas pasistenge taj buvo pastatyti FTP, CS ir kiti serweriai...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
NU man pakolkas wiskas gerai ... (tfu tfu tfu) Bet wa kajp skiriasi... 3dv1n4s su tawim tam paciam kieme gyvenam, o skirtyngaj... Turbut tawuo namas uzhkejktas...
UAB "Fybyr-Vybyr"
kaip matau jums labai knieti suzinoti visas smulkmenas... galiu pasakyti kad tox procesas vadinamas paketu dropinimu (atmetimu) pavyzdziui kai paketas keliauja iki manes jis kazkur dingsta... ir del to zenkliai krenta greitis... ir tas dropas vyxta per vietini tinkla... o kadangi internetas irgi ateina su vietiniu tinklu tai reiskias kad ir ineto paketai kai kurie yra dropinami... taip kad kencia ne tik ftp bet ir ineto kokybe... cia tiems priekabiems... kurie prie visko nori prisikabint...