Kaledines Paraboles "nuolaidos"
Kaledines Paraboles "nuolaidos"
taiwa, galima padiskutuot ir tokia tema...
Nuolaidos:
1. Didesnis greitis naktimis
2. Nuolaidos pagal stazha
taiwa, sukrapshchiau ash ta shimta litu vargais negalais, kad paturet ta didesni greiti nors viena menesiuka. Nueinu priesh kelias chia dienas i Parabole susimoket ir ka suzhinau, ogi tai kad kaledu proga man nurashe beveik 2metu stazha ir turesiu dabar moket +4lt, na chia niekis, bet va vasario menesi butu -8lt uzh 2 metu stazha... Ir viskas uzh tai kad permetus viena karta laikinai atsijungiu vasarai du menesius, Kaune negyvenu per vasara, kai galiu pajuri pas tevus paatostogaut ...
Zhodzhiu teip, jus man teip ash jum irgi:
1.Pirmadieni daraus lana savo name ish jusu abonentu, norinchiu jau senai yra, tik ash bandzhiau but sazhiningu abonentu, nu bet kaip sakant lipam per galvas tai lipam...
2.atsisakau kabelines, turejau vien ta mintim kad gaunu nuolaida, o rodomos programos shudas, viva su tvora rodo, per viva+ reklamos 2/3 ekrano, MCM senienas groja, kruva rusu kanalu-bomzhai apie bomzhus, T1000 visus matytus filmus rodo ir dar ruskai tai ... zhodzhio hrien man jos reikia...
achiu uzh grazhias kaledas ir uzh "nuolaidas" kurias man padaret...
Parabole Su*ks...
Nuolaidos:
1. Didesnis greitis naktimis
2. Nuolaidos pagal stazha
taiwa, sukrapshchiau ash ta shimta litu vargais negalais, kad paturet ta didesni greiti nors viena menesiuka. Nueinu priesh kelias chia dienas i Parabole susimoket ir ka suzhinau, ogi tai kad kaledu proga man nurashe beveik 2metu stazha ir turesiu dabar moket +4lt, na chia niekis, bet va vasario menesi butu -8lt uzh 2 metu stazha... Ir viskas uzh tai kad permetus viena karta laikinai atsijungiu vasarai du menesius, Kaune negyvenu per vasara, kai galiu pajuri pas tevus paatostogaut ...
Zhodzhiu teip, jus man teip ash jum irgi:
1.Pirmadieni daraus lana savo name ish jusu abonentu, norinchiu jau senai yra, tik ash bandzhiau but sazhiningu abonentu, nu bet kaip sakant lipam per galvas tai lipam...
2.atsisakau kabelines, turejau vien ta mintim kad gaunu nuolaida, o rodomos programos shudas, viva su tvora rodo, per viva+ reklamos 2/3 ekrano, MCM senienas groja, kruva rusu kanalu-bomzhai apie bomzhus, T1000 visus matytus filmus rodo ir dar ruskai tai ... zhodzhio hrien man jos reikia...
achiu uzh grazhias kaledas ir uzh "nuolaidas" kurias man padaret...
Parabole Su*ks...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Čia prieštai dėl itanium srauto naudojimo buvau parašęs karingą postą, bet kai sužinojau, kad itanium yra vienas iš naudingiausiu abonentų, kurie rūpinasi FTP turiniu, susigėdęs jį ištryniau
Nežinau kaip ten su itanium buvo - jis buvo atsijunges vasara nuo 2003-06-30 iki 2003-08-20.
Su abonentiniu skyrimi eme sutarę, kad stažas bus lakitomas nutrūkęs kai:
abonentas yra atjungtas už skolą ir laike 10 dienų jos neapmoka
abonentas parašė prašymą atsijungti, nors jam buvo siūlomas laikino atjungimo varijanatas iki 2 mėnesių
Lakinai atsijungti iki 2 mėnesių gali kiekvienas abonentas, pilnai apmokėjęs už paslaugas ir abonentiniame skyriuje užpildęs atitinkamą prašymo blanką.
Jeigu kam buvo panaši situaciaja, prašau man parašyti PM arba į ktv@parabole.lt ir aš išsiaiškinsiu kame čia "šaknys"
Nežinau kaip ten su itanium buvo - jis buvo atsijunges vasara nuo 2003-06-30 iki 2003-08-20.
Su abonentiniu skyrimi eme sutarę, kad stažas bus lakitomas nutrūkęs kai:
abonentas yra atjungtas už skolą ir laike 10 dienų jos neapmoka
abonentas parašė prašymą atsijungti, nors jam buvo siūlomas laikino atjungimo varijanatas iki 2 mėnesių
Lakinai atsijungti iki 2 mėnesių gali kiekvienas abonentas, pilnai apmokėjęs už paslaugas ir abonentiniame skyriuje užpildęs atitinkamą prašymo blanką.
Jeigu kam buvo panaši situaciaja, prašau man parašyti PM arba į ktv@parabole.lt ir aš išsiaiškinsiu kame čia "šaknys"
UAB "Parabolė" direktorius
Nebežianu kelintą, bet dar kartą pasikartosiu - sutariate jūs su manim ar este amžinas priešginiautojas - visiškai NESVARBU - kiekvieną sekundę jūs turite galimybę apie visokias bėdas ar šiaip neaiškumus parašyti man tiesiai be jokių tarpininkų:
čia forume PM
elektroniniu paštu ktv@parabole.lt
darbo metu paskambinti 37-71-99 ir paprašyti sujungti su Steponu, o jeigu manes nėra - paprašyti, kad jūsų telefoną man perduotų ir aš tada pats jums paskambinsiu
atėjus pas mus į Rasytės 10A užlipti laiptais į antrą aukštą, mano kamara yra iš karto už įėjimo durų po kaire
Ir aš jūsų klausimu tikrai užsiimsiu - nesvarbu kokio "kalibro" jis bus
čia forume PM
elektroniniu paštu ktv@parabole.lt
darbo metu paskambinti 37-71-99 ir paprašyti sujungti su Steponu, o jeigu manes nėra - paprašyti, kad jūsų telefoną man perduotų ir aš tada pats jums paskambinsiu
atėjus pas mus į Rasytės 10A užlipti laiptais į antrą aukštą, mano kamara yra iš karto už įėjimo durų po kaire
Ir aš jūsų klausimu tikrai užsiimsiu - nesvarbu kokio "kalibro" jis bus
UAB "Parabolė" direktorius
Predator , kazhkas jau kazhkur klause, pasiknisk forume.
redaguota: http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=3428 <- cia skaityk.
redaguota: http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=3428 <- cia skaityk.